Mabel a lansat o noua piesa pentru a celebra 25 de ani de Pokemon
2021-07-16 21:57:15

Noua melodie, “Take It Home”, este de pe albumul, “Pokémon 25: The Album’ Compilation”, ce va aparea in toamna acestui an. Pokemon celebreaza 25 de ani de la aparitie prin noua piesa si videoclipul lui Mabel.

Videoclipul piesei o prezinta pe Mabel intr-o camera de hotel, fiind obosita dupa o zi incarcata. Artista gaseste un program ce difuzeaza Pokemon, iar aceasta incepe sa viseze. In vis apare Jigglypuff, Pokemon-ul ei favorit, care o conduce pe Mabel pe scena. Videoclipul este regizat de Sophie Ray si este filmat in Savoy Hotel din Londra.

La doar cateva saptamani dupa ce a castigat primul ei premiu BRIT Award si în timp ce se afla la jumătatea turneului „High Expectations” – lumea s-a oprit si pentru Mabel, un moment rar de pauza si procesare a ultimilor ani in care s-a aflat in atentia publicului s-a ivit. La începutul pandemiei, Mabel s-a mutat inapoi cu parintii ei, s-a focusat pe cursuri de dans si si-a canalizat toate momentele care i-au lipsit in acest nou capitol muzical. in cuprinsul acestei noi ere, cantecele transpun latura neplacuta a noptilor petrecute in club – care a fost pierduta odata cu pandemia – impreuna cu influente culturale profunde pentru Mabel.

Pokemon este unul dintre cele mai de succes seriale pentru copii. A aparut prima data in 1996 in Japonia, urmand sa devina un succes global in materie de entertainment.

Păreri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *