Lys si Ciprian Robu sunt "Locked Out of Heaven"
2015-11-11 19:14:18

music-picture (61)

Lys si Ciprian Robu lanseaza astazi un nou cover din seria “Up in the Air live sessions”. De data asta, cei doi artisti au ales hit-ul lui Bruno Mars, “Locked Out of Heaven”. Piesa este extrasa de pe cel de-al doilea album de studio al artistului american si s-a clasat pe primul loc in topurile din SUA, Canada, precum si in top 5 in mai multe tari europene.

“Locked Out of Heaven” este cea de-a treia piesa pe care Lys si Ciprian o interpreteaza in stilul propriu, imbinand melodicitatea si vibe-ul variantei originale cu elemente muzicale care ii definesc pe cei doi artisti. In zilele urmatoare, seria “Up in the Air live sessions” va continua cu noi surprize pregatite atent de Lys si Ciprian Robu.

“Toate piesele sunt speciale si diferite, am incercat sa ne punem “amprenta” pe fiecare dintre ele, sa obtinem ceva diferit fata de original”, ne-a marturist Lys.

Haideti sa urmarim impreuna si interpretarea acestui cover, dupa care va astept cu parerile voastre. Care cover, dintre cele lansate de pana acum, va place mai mult?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *