Lyke a lansat piesa „AROSE", o împletire între putere și delicatețe
2020-12-07 23:11:07

Lyke a lansat de curând piesa „AROSE”, care ne transpune într-o atmosferă deep, învăluită de mister. Aceasta ne determină să simțim piesa vers cu vers, notă cu notă, nu doar să o ascultăm.

„AROSE” ne invită încă din primele secunde într-o lume a culorilor, a petalelor și ne inspiră putere prin basul care vibrează în fiecare fibră a corpului nostru. Sentimentul de melancolie ne este transmis, subtil, prin delicatețea piesei. Iar cu ajutorul notelor muzicale profunde, creația lui Lyke contemplă perfect asupra momentelor mai bune ale vieții.

Piesa a fost scrisă după moartea tatălui său, artistul meditând asupra copilăriei. Tocmai de aceea, piesa lui îmbină jovialitatea cu sentimentele de melancolie și tristețe.

Înainte de a face primii pași în spațiul muzicii electronice, tânărul producător a studiat pianul și jazz-ul. Italianul Luca Piantanida (Lyke) și-a câștigat aprecierea pe scena muzicala datorită autenticității muzicale pe care reușește să o creeze. Sunetul său unic a fost prezent la fiecare pas, aducându-i deja o notă personală în rândul oamenilor care l-au descoperit pe tânărul artist. Cea mai cunoscută piesa a sa de până în acest moment, „Nothing Around Us”, a depășit pragul de 5 milioane de stream-uri.

Piesa „AROSE” este disponibilă și poate fi ascultată pe toate platformele de streaming.

Păreri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *