Lucruri pe care nu trebuie să le ai vreodată în dormitor
2018-11-29 17:22:43

Dormitorul este un spaţiu unde te relaxezi, unde ai parte de un somn odihnitor şi unde îţi încarci bateriile pentru o nouă zi plină de activităţi. Aşa că, există câteva lucruri pe care nu trebuie să le ai vreodată în dormitor.

Biroul

„Amplasarea unui birou în dormitor este o idee proastă”, spune Jonathan Scott, expert în designul casei și ambasador al mărcii pentru Stearns & Foster. „Dormitorul nu este pentru lucru, scopul său este de a vă ajuta să vă relaxați, reîncărcați și să vă relaxați”, mai spune acesta.

Cărţi pe care le-ai citit

Sigur, uneori cărţile pornesc subiecte de discuţie interesante între prieteni. Iar dormitorul nu este un loc de socializare. Aşa că mai bine pune cărţile la loc în biblioteca din living.

Haine pe care nu le porţi

Recunoaşte: nu ai nevoie de zece rochii odată. În loc să le laşi să se adune în dulap, donează rochiile pe care le porţi rar.

Produse de make-up expirate

Cercetătorii de la Universitatea Metropolitană din Londra au testat produsele cosmetice de machiaj ale căror termen de valabilitate a trecut. Şi au descoperit că patru din cinci produse conţineau bacterii. Iată un motiv în plus să renunţi la produsele expirate.

Gadgeturi vechi

precum telefonul tău de acum zece ani, laptopul vechi, pe care nu-l mai foloseşti, un ceas deşteptător care nu mai funcţiează, orice de acest gen. Dacă nu le foloseşti, nu fac decât să facă spaţiul şi mai aglomerat.

Coşul cu rufe murdare

Dacă nu ai sufient loc în baie sau ai lăsat coşul cu rufe care stă deja de câteva zile în dormitor, în speranţa că îţi vei aminti să le şi speli, renunţă la idee. O să ai o cameră aglomerată şi te vei lovi de coş de fiecare dată când cauţi ceva.

Animalele de companie

În acest caz, închideți ușor ușa în fața prietenului cu patru picioare. De ce? Ei bine, un studiu a constatat că 30% dintre participanții care au dormit împreună cu un animal de casă s-au trezit din cauza lor, 63% au avut o calitate slabă a somnului, iar 5% au spus că au avut probleme în a adormi.

Teancuri de reviste

Degeaba le păstrezi în dormitor în speranţa că vei avea puţin timp la dispoziţie să le citeşti. Nu vei reuşi. Păstrează-le mai bine în locuri în care îţi petreci timpul frecvent. În bucătărie ar fi un loc oportun, în timp ce astepti să se prăjească peştele!

Lumânări pe care nu le-ai aprins niciodată

Există lumânările pe care le cumperi în mod obsesiv. Dar există şi lumânările pe care le-ai primit în dar, şi care stau pe noptieră. Şi asta poate pentru că nu ai vrut să arunci o lumânare perfectă sau poate îţi place recipientul. Oricum, lumânarea pe care tocmai ai lăsat-o la lumină ocupă spațiu și colectează praf.

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *