LORDE lanseaza single-ul "Solar Power"
2021-06-11 12:33:05

Lorde a lansat un nou single, Solar Power, la doar câteva zile după ce a anunțat lansarea mult așteptatului său album omonim. Piesa a fost o lansare surpriză, programată să coincidă cu eclipsa de soare din emisfera nordică.

Din nou, Lorde face echipă cu producătorul Jack Antonoff, alături de colegii compozitori Phoebe Bridgers și Clairo pentru niște coruri. Este un cântec însorit, acustic, despre o zi bună pe plajă, înainte de a culmina cu un pre-refren puternic.

Single-ul, scris de Lorde și produs împreună cu Jack Antonoff, este piesa principală a viitorului album al artistei. “În vremuri de durere, dragoste profundă sau confuzie, mă uit în lumea naturală pentru răspunsuri. Am învățat să respir și să mă acordez”, a declarat omtr-

Iar Lorde a confirmat că, de această dată, s-a reunit cu regizorul videoclipului „Royals”, Joel Kefali, pentru videoclip, despre care a spus că formează „un întreg univers cinematografic”.

Videoclipul „Solar Power” o găsește pe Lorde jucându-se într-o mulțime de oameni pe plajă; dansând, jucând șah, sorbind băuturi, dansând pe o platformă plutitoare în ocean și, în general, trăind cea mai bună viață. În ansamblu, este cu ușurință una dintre cele mai fericite piese ale lui Lorde până în prezent.

Păreri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *