Liviu Teodrescu a fost in Italia, in vacanta cu iubita!
2017-05-19 00:01:40

Dupa incheierea concursului “Uite cine danseaza”, Liviu Teodorescu si-a luat o binemeritata vacanta. Artistul a plecat in Italia, impreuna cu Iulia, iubita lui. Acestia au vizitat orasul Milano, dar si statiunea Como, cunoscuta pentru peisajele impresionante.

Artistul si-a inceput calatoria in Italia, cu prima oprire in Milano, unde a vizitat principalele obiective turistice: Domul, castelul Sforzesco sau Piazza della Scala. Fiindca isi dorea sa petreaca timp intr-o zona linistita, unde sa se relaxeze, a stat o noapte si in Morbegno, o statiune pitoreasca de langa Milano.

“A fost o vacanta minunata, ador obiectivele istorice si Milano e plin de adevarate opera de arta. Am vizitat Domul, Scala din Milano, Castello Sforzesco, bisericile din imprejurimi. Ne-am plimbat pe Via Brera de unde am luat o lectie adevarata de moda in stil milanez. Italienii de toate varstele au mare atentie la detaliile ce tin de vestimentie! Facultatea de arte a fost un alt punct care ne-a atras privirile.” a declarat Liviu Teodorescu.

Poate ca unul dintre cele mai frumoase locuri din Italia, de care s-a indragostit si Liviu Teodorescu, este statiunea Como. Artistul s-a fotografiat la apusul soarelui impreuna cu iubita, intr-un cadru romantic.

“Am fost si pe malul lacului Como si am baut acolo un pahar de vin. Nu stiu daca m-am relaxat atat de mult pe cat mi-as fi dorit, pentru ca am fost tot pe drumuri, am vazut tot ce se poate vedea. Dar nu regret o secunda, a fost minunat!” a concluzionat artistul.

Saptamana viitoare, Liviu Teodorescu va lansa un nou single, “Obsesie”, insotit de un videoclip pe masura. Protagonista din clip este nimeni alta decat frumoasa Christina Ich, iar de regie s-a ocupat Criss Blaziny.

Liviu Teodorescu este, cu siguranta, cea mai buna voce masculina din Romania: artist si compozitor, acesta isi creeaza singur piesele in studioul propriu, LiTE Music. Cel mai recent single, “Cine m-a pus” a ajuns in Top 10 cele mai difuzate melodii din Romania, iar piesa “Fanele” are acum peste 23 de milioane de vizualizari pe Youtube.

Asadar, acestea fiind spuse, va astept cu impresiile voastre. Enjoy!

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *