Liviu Teodorescu intra, la doar cateva zile de la lansarea noului sau videoclip, “In Bratele Tale”, in Top 5 pe YouTube!
2015-06-08 21:57:11

Liviu Teodorescu_In bratele tale

Dupa doar cateva zile de la data lansarii unui nou single, “In Bratele Tale”, o piesa in acelasi stil cu care ne-a obisnuit, adica romantic, plin de emotii si iubiri zbuciumate, Liviu Teodorescu a intrat in Top 5 pe YouTube.

Marca DeMoga Music si Universal Music, piesa a avut un impact neasteptat de mare, ea venind la pachet cu un clip regizat de iRonic, cel care a semnat si regia primului sau videoclip din cariera solo, “Esti Piesa”.

De cateva zile incoace, noua productie este una dintre cele mai iubite de catre utilizatorii de YouTube de la noi, mentinandu-se in Top 5 cele mai recomandate de catre YouTube, alaturi de clipuri precum “Floare la Ureche” – Lora si “Cum ne noi” – Carla’s Dreams feat. Delia.

Filmat in doua locatii diferite, padurea din Frumusani si Halele Carol, clipul ne introduce intr-o lume in care dragostea este confuza: “In clip este prezentata, simbolic, readucerea la viata a unei povesti de dragoste”, declara artistul.

Liviu Teodorescu_YouTube

Mai mult, acesta explica: “Pentru mine e o mare realizare faptul ca piesa mea este in top la cele mai cautate piese pe YouTube Romania. Internetul e spatiul in care feedback-ul de la oameni e mai putin alterat si sunt fericit sa vad ca oamenilor chiar le place ce fac eu, rezoneaza cu piesa si cu ce transmite ea. Imi place sa cred ca muzica e hrana pentru suflet, asa ca iata ca piesa mea a hranit sufletele a aproape 300 000 de oameni in 4 zile. Nu pot decat sa fiu foarte fericit si sa compun in continuare!”

Liviu Teodorescu, a carui cariera e in plina ascensiune, are un background artistic solid. Artistul a “flirtat” de mic cu teatrul, muzica, festivalurile si competitiile muzicale. Cele mai sonore sunt, in ultimii ani, aparitia in serialul “Pariu cu viata” (ProTV), proiectul LaLa Band, dar si talent show-ul Vocea Romaniei (sezonul I, 2011), unde Marius Moga i-a fost antrenor si in cadrul caruia Liviu a fost primul concurent dorit de toti cei patru jurati. De atunci, studioul DeMoga Music i-a devenit cea de-a doua casa, unde lucreaza la productii muzicale impreuna si pentru artisti de top, precum Andra, What’s Up, Adda, Amna, Ruby, Alb Negru, Adriana Rusu etc.

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *