Lino Golden și MIRA dau bine din „Maracas" în cel mai nou clip
2020-07-28 20:57:17

Lino Golden și MIRA colaborează pentru prima oară și lansează „Maracas”, un single fresh, cu good vibes, influențe trap și latino, însoțit de un videoclip plin de culoare, voie bună, parcă desprins din tărâmurile mexicane. Compusă de către Șerban Cazan alături de Smiley și Lino Golden, „Maracas” este o piesă cool ce vorbește despre prima privire, atracție, dans și chimia dintre doi oameni, iar videoclipul regizat de Kobzzon dezvăluie o MIRA sexy, seducătoare și un Lino Golden prins în „mrejele” artistei.

„Pentru piesă am intrat în studio împreună cu Smiley și Șerban, alături de care am lucrat foarte bine. Totul a pornit de la un instrumental mexican, mi-a plăcut mult vibe-ul de plajă, mare și mai ales, vibe-ul de distracție pe care ți-l dă single-ul. Pentru mine, «Maracas» ar putea fi cu ușurință partea a doua a piesei «Shoturi», iar vocea MIREI se potrivește perfect pe beat”, spune Lino.

„Vorbeam de multă vreme cu Lino să lucrăm la o piesă împreună și mă bucur că s-a întâmplat să o facem fix acum și fix pe aceasta. Cred că «Maracas» ni se potrivește foarte bine amândurora ca stare, este o piesă de dans, o piesă de stare bună. Pot să zic că am ieșit puțin și din zona de confort cu acest single, eu fiind mereu fata «rănită». De data aceasta sunt într-o altă stare decât cea de obicei”, povestește artista.

MIRA este una dintre cele mai iubite voci feminine ale momentului. Compune, cântă la chitară și pian, iar în această perioadă lucrează la primul său album din carieră ce poartă numele celui mai recent single al său, „Învață-mă”. Hituri precum „O privire”, „Plus și minus”, „De ce”, „Cum de te lasă”, „Ce-o fi o fi” (alături de Vescan), „Fete din Balcani” (alături de Corina și Skizzo Skillz), „Vina”, „Uit de tine”, „Inimă nebună”, dar și „Străzile din București” (împreună cu Florian Rus) au cucerit topurile muzicale și inimile fanilor și au adunat sute de milioane de vizualizări pe YouTube.

Lino Golden este unul dintre cei mai populari artiști ai momentului, iar printre cele mai de succes piese ale sale se regăsesc „Filme indiene”, „N-are rost”, „Alfabetul iubirii” (feat. Mario Fresh), „Antonio Banderas”, „N-am văzut ca tine” (feat. Alex Velea), „Bună rău”, „Snapchat” (feat. 2americani), “Shoturi”, dar și „Dau Moda” (alături de Jador), single ce a adunat peste 50 de milioane de vizualizări pe YouTube în doar două luni din momentul lansării. Alături de Golden Boy Society a lansat piese precum „V12″ (feat. Jo Klass), „Panamera” (feat. Aspy), „Cobain” (feat. Renvto și Marko Glass) și „Mamaia Bici” (feat. Jo Klass, Exploit și Renvto). În urmă cu două săptămâni, artistul a colaborat cu BIA și au lansat „Dubios”, un single trap cu elemente hip hop, ce are la bază o poveste de dragoste adolescentină, începută pe băncile școlii.

Păreri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *