LIGIA lanseaza varianta live a piesei “Cealalta Ea”
2018-01-19 18:05:09

Ligia continua proiectul ULive Session, cel mai de anvergura proiect live din Romania, cu o varianta inedita a celei mai noi piese “Cealata ea”.

Alaturi de band-ul ei, din care face parte si sotul acesteia, viitoarea mamica Ligia, pune in scena o versiune live a piesei “Cealata Ea”, interpretata impecabil. Pe de alta parte, nu este prima oara cand Ligia ne impresioneaza cu vocea sa intr-un live. In cadrul aceluiasi proiect, ULive, Ligia a mai interpretat si single-ul “Inchide Usa”. Pentru anul 2018, Ligia are numeroase proiecte in desfasurare, dar cu siguranta cel mai important este bebelusul pe care il va aduce pe lume in decursul acestui an.

Filmarile au fost facute intr-o locatie din Bucuresti, iar din echipa de productie a ULive Session au facut parte: Iustin Surpanelu (regie & DOP), Monograf Studio si Anca Adriana Minu (scenografie), Silviu Mindroc (post-productie video).

Maratonul muzical ULive Session aduce sub aceeasi platforma artisti de top ai casei de discuri Universal Music Romania/ MediaPro Music. Lora, Alina Eremia, Dorian Popa, Ami, Liviu Teodorescu, Giulia, Sore, Peter Pop, Ioana Ignat si Ligia ne-au pregatit peste 35 de momente muzicale, piese proprii, cover-uri, interpretari acustice, single-uri noi, totul ambalat intr-un concept video alb-negru, curajos si incitant.

Universal Music este singurul major prezent in industria muzicala romaneasca. Universal Music Romania si-a castigat pozitia de lider de piata inca de la infiintare, in 2006, datorita strategiei sale de marketing inovatoare. Pe langa activitatile sale clasice de casa de discuri, de productie, distributie si promovare de continut muzical. Universal Music Romania este si o companie de marketing, implicata constant in dezvoltarea de strategie de brand, bazata pe asocierea cu industria de entertainment, prin realizarea unor parteneriate strategice menite sa creasca achizitia si retentia clientilor pentru diversi parteneri.

Parte a Universal Music Romania, MediaPro Music a fost infiintata acum 20 ani si detine un catalog local important, ce include peste 5000 de piese si un portofoliu de peste 50 de artisti locali precum: Loredana, Andra, Holograf, Alina Eremia, Stefan Banica, Nicole Cherry, Dorian Popa, Lora, Ami, Sore, Giulia etc. Cu zeci de artisti de top, albume de succes si premii muzicale, sute de hituri si concerte, MediaPro Music este una dintre cele mai importante prezente din industria muzicala locala.

Asadar, acestea fiind spuse, va invit cu multa placere sa ascultam impreuna varianta live a piesei “Cealata ea”, apoi va astept cu impresiile voastre. Enjoy!

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *