Lidia Fecioru te invata cum sa-ti indeplinesti dorintele: “Se ia o canita de lut si…”
2018-08-11 10:52:49

Lidia Fecioru invata pe toata lumea ce trebuie sa faca pentru indeplinirea dorintelor. Procedeul este destul de simplu, trebuie doar sa iti doresti.

Lidia Fecioru recunoaste ca si ea a facut acest procedeu de multe ori. In mod normal se face intre doua faze ale lunii, cand este Luna Noua. Important este sa iti doresti foarte mult.

“De exemplu o moneda daca vrei sa castigi mai multi banuti, daca doresti pe cineva care sa te iubeasca, pui un inel. Torni deasupra miere, se pune sa se acopere obiectul din ea, apoi se pune pe pervazul geamului pentru 48 de ore.

De fiecare data cand treci pe langa cana ii soptesti dorinta ta. Dupa 48 de ore se leaga cu o carpa apa curata si se pune langa ea un obiect de argint sau de aur si o pui intr-un loc ferit din casa, unde nu o gaseste nimeni.

O pastrezi acolo pana ti se implineste dorinta, apoi pui mierea din canita la radacina unui copac”, spune Lidia Fecioru.

Lidia Fecioru sustine ca exista trei reguli

“1. Legea comenzii

Trebuie sa formulezi clar ce vrei

Este foarte important sa spui exact ce vrei. Gandurile noastre sunt cele mai importante.

Cand ceri ceva, trebuie sa ceri foarte strict, fix. Cand spuneam ca pui banutul in canita si ceri un singur gand, la fel trebuie sa faci si acum: o singura dorinta, un singur gand.

Trebuie sa comenzi si sa ceri. Nu trebuie sa facem multe polologhii. Nu ne opreste nimeni sa spunem o rugaciune la asta. Nu ne opreste nimeni sa il rugam si pe Dumnezeu sa ne ajute.

2. Legea zeciuielii.

Acolo exista Dumnezeu. Trebuie sa-ti platesti partenerul de afaceri. Iar partenerul tau de afaceri atunci cand esti singur este Dumnezeu.

Platesti ajutand pe cineva, dand zeciuiala din ce ai facut tu. Este important sa o faci pentru ca banii sa ramana la tine.

3. Legea bunavointei

Indiferent de cati bani ai avea, trebuie sa faci bine celor din jur pentru ca banii sa ramana la tine. Este si cazul celor care fac voluntariat. Daruiesc fara sa stie nimeni.

Trebuie sa traiesti in armonie cu ceilalti. Nu se gandesc la ei pentru ca stiu ca lor oricum le merge foarte bine. De unde dai, Dumnezeu da inzecit”, a spus Lidia Fecioru la Antena 3.

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *