LIAM PAYNE lanseaza single-ul „SUNSHINE"
2021-08-27 14:22:42

Liam Payne a lansat single-ul „Sunshine”, care va apărea în viitorul film de animație de la 20th Century Studios și Locksmith Animation, „Ron’s Gone Wrong”.

‘Ron’s Gone Wrong’ este povestea lui Barney, un școlar care nu se adapteaza social și a lui Ron, noul său dispozitiv de mers pe jos, vorbitor, conectat digital, care se presupune că este „Cel mai bun prieten al său din cutie”. Funcțiile lui Ron, situate pe fundalul epocii rețelelor sociale, ii lansează într-o călătorie plină de acțiune în care băiatul și robotul se împacă cu minunata dezordine a prieteniei adevărate. „Ron’s Gone Wrong” prezintă vocile lui Zach Galifianakis, Jack Dylan Grazer, Olivia Colman, Ed Helms, Justice Smith, Rob Delaney, Kylie Cantrall, Ricardo Hurtado, Marcus Scribner, Thomas Barbusca.

Liam Payne exprimă, de asemenea, un personaj din filmul regizat de Jean-Philippe Vine și Sarah Smith, împreună cu Octavio Rodriguez. Scenariul este scris de Peter Baynham și Smith.

Liam a spus: „Sunt un mare fan al Disney, așa că a lucra la acest lucru este un vis împlinit. Abia aștept să auziți cu toții Sunshine și să vedeți „Ron’s Gone Wrong”. A fost foarte distractiv!”

Liam Payne este artistul premiat cu discul de platină si care a vândut peste 23 de milioane de single-uri și peste trei milioane de albume ca artist solo, dupa perioada One Direction. El și-a lansat albumul de debut solo, „LP1″, în decembrie 2019, material care a inclus single-urile de succes „Strip That Down”, „Polaroid” și „Familiar”.

Păreri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *