Leony lanseaza ”Faded Love”, o piesa de dragoste care va electriza inimile indragostitilor
2021-01-15 22:49:54

În noul an, Leony deschide lista pieselor de dragoste cu Faded Love, o melodie care va face inimile ascultătorilor să vibreze. Cu influențe prezente dintr-o piesă atât de cunoscută vouă, aceasta este o declarație sinceră a unei iubiri care pare fără sfârșit.

Regretele pentru el sunt așternute în versurile I can’t forget your perfume / It all reminds me of you / Oh, will I ever make it out, out?. De asemenea, sunt descrise sentimente și rugăminți intense de întoarcere, de împăcare. Come and set me free / (…) I’m falling apart a faded love sunt cuvintele care, mai presus de orgoliu, înving și îi vor convinge pe cei care rezonează cu piesa să-și recunoască în sfârșit sentimentele, dacă nu au avut curajul să o facă până acum.

Originară din Germania, Leony este cântăreață și compozitoare, cunoscută la nivel internațional pentru piesele sale care au făcut înconjurul lumii. Artista a îmbrățișat muzica de la o vârstă fragedă, luând lecții de pian și chitară, aproape în același timp în care învăța să și meargă.

Leony are o audiență lunară de peste 5 milioane și jumătate de ascultători pe Spotify, cele mai cunoscute piese ale sale fiind Paradise cu 43.7 milioane de stream-uri și Far Away from Home (feat. Leony), cu 42.8 milioane de stream-uri.

Păreri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *