Lele Pons lanseaza single-ul "Se Te Nota", in colaborare cu artistul puerto-rican Guaynaa
2020-09-03 18:39:28

Lele Pons, una dintre cele mai cunoscute artiste din America Latina la nivel mondial, colaboreaza cu Guaynaa, artistul originar din Puerto Rico pentru piesa “Se Te Nota”.

Co-produsa si compusa de catre the Honeyboos, Nobeat si Gale, track-ul “Se Te Nota” are un bounce exceptional, insotit de un bass puternic.

De la partea senzuala interpretata de catre Lele, piesa continua cu swag-ul magnific al lui Guaynaa. Totul prinde contur intr-un videoclip foarte sexy, filmat de catre cei doi artisti in Miami.

Lele Pons este o forta in mediul online, iar recent si-a lansat podcastul “Best Kept Secrets with Lele Pons, pe Spotify.
Noua sa emisiune aduce in acelasi timp si conversatii cu persoane anonime care impartasesc secrete inimaginabile.

In plus, Lele Pons, actrita, cantareata si femeie de afaceri, si-a deschis sufletul in fata lumii, prin intermediul seriei “The Secret Life of Lele Pons”, lansata alaturi de YouTube Originals.
In aceasta seria, Lele a marturisit lupta sa continua cu diagnosticul “OCD (obsessive-compulsive disorder)”.

Lele Pons este una dintre cele mai carismatice artiste din lume, cu peste 41 de milioane de urmaritori pe Instagram, 14 milioane pe TikTok si peste 16 milioane de abonati pe YouTube, iar cifrele impresionante continua si pe alte platforme de socializare.
Printre hiturile lansate de catre artista se numara “Bloqueo” si “Celoso”; acesta din urma primind discul de Diamant in Mexic si discul de platina in SUA.

Videoclipul a fost lansat in premiera pe Facebook si poate fi urmarit aici: https://www.facebook.com/1519334114988183/posts/2656448797943370/?vh=e&extid=Bf5Uhqi6BIpm6xB9&d=n

Păreri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *