Las Olas lansează remake-ul piesei „Ready or Not"
2021-05-09 14:32:23

Luna mai aduce un nou remake marca Las Olas al super hitului „Ready or Not”, lansat de Fugees. Duo-ul încheie săptămână cu beat-uri uptempo și un videoclip ce prezintă imagini bold, pline de culoare din locuri exotice, ce te fac inevitabil să te gândești la zilele toride de vară.

Cei doi DJ și producători, DJ Sava și MD DJ, au lansat până în prezent remake-uri ale unora dintre cele mai iubite melodii din lume, precum „Jolene”, „Roses”, „I’m every woman”, „I Will Survive”, „Missing”, „Deep End”, „Bleeding Love”, „Killing me Softly”, „Wicked game”, „Tom’s Diner”, „In The End”, „Diablo” și „Disfruto”, dar și producții proprii precum „One more shot”, „Angel”, „Magical” și „Don’t Cry”.

Las Olas este un duo ce promite multe, mai ales că ambii artiști ce fac parte din acest proiect au un background colosal în industria muzicală. DJ Sava a colaborat cu nume precum Connect-R, Raluka, Alina Eremia, Faydee, Irina Rimes și Ioana Ignat, iar de-a lungul timpului a lansat hituri care au generat sute de milioane de vizualizări pe YouTube și care au cucerit atât publicul din România, cât și de peste hotare.

MD DJ este un DJ și producător din România, care locuiește în Milano. Orientat către muzica groove și techno, artistul a început să experimenteze producția muzicală și DJ-ing-ul în urmă cu 13 ani, iar până în prezent a lucrat la peste 600 de piese și a mixat în mai multe cluburi din Europa. Cele mai apreciate producții ale sale sunt DJ Dark & ​​MD DJ – „Shiva” (Original Mix), Arilena Ara – „Nentori” (DJ Dark & ​​MD DJ Remix), Sonique – „It Feels So Good” (Mentol & MD DJ Remix) și DJ Dark & ​​MD DJ – „Ederlezi” (Original Mix).

Păreri?

https://www.youtube.com/watch?v=wpT8jDOwgQM

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *