Lana del Rey lansează un cover după piesa „Doin' Time" de la Sublime
2019-05-17 23:00:58

Lana del Rey ține să își demonstreze profunda admirație pentru Sublime, legendara trupă californiană, și lansează, un cover după piesa „Doin’ Time”, produsă de Andrew Watt și Happy Perez.
Piesa este integrată și în coloana sonoră a documentarului „Sublime”, a cărui lansare a avut loc în luna aprilie.

„Nu trece nicio zi fără să ascult cel puțin o piesă de la Sublime. Acestă trupă a rezumat perfect vibe-ul SoCal și a reușit să creeze un întreg gen muzical în jurul lui”, declară Lana del Rey.

„Suntem mai mult decât încântați să colaborăm cu Lana în acest context. Vocea ei himerică, sexy și inconfundabilă insuflă viață unuia dintre single-urile noastre preferate”, declară Bud Gaugh de la Sublime.

„Versiunea Lanei asupra single-ului este una magică și hipnotică. Este o onoare ca un talent așa mare să ducă mai departe moștenirea trupei Sublime”, declară Troy Dendekker.

Documetarul „Sublime” a fost lansat în cadrul festivalului de film Tribeca (New York) și este produs de Bill Guttentag (Twin Towers, You Don’t Have to Die), câștigător a două premii Oscar.
Lansarea piesei „Doin’ Time” este un cadou oferit de Lana fanilor de pretutindeni și succedă piesele „Mariners Apartment Complex”, „Venice Bitch” și „hope is a dangerous thing for a woman like me to have – but i have it”.

Păreri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *