Lady Gaga si Kacey Musgraves, printre marii castigatori de la premiile Grammy
2019-02-11 16:05:46

Ariana Grande ia primul premiu Grammy din cariera 
Artistii UMG au acaparat si anul acesta celebrele premii

Artistii din familia Universal Music Group au reprezentat cu succes casa de discuri la cea de-a 61 editie a premillor Grammy. Marile castigatoare de anul acesta sunt Kacey Musgraves si Lady Gaga.

Kacey Musgraves a castigat patru premii pentru albumul sau, “Golden Hour”, printre care si mult ravnitele titluri  “Album of the Year” si “Best Country Album”. Lady Gaga a fost si ea vedeta galei si a plecat acasa cu 3 premii Grammy pentru piesele “Shallow” (“Best Pop Duo/Group Performance” si “Best Song Written For Visual Media”) si “Joanne” (“Best Pop Solo Performance”).

Acesta se pare ca a fost si anul Arianei Grande, artista reusind sa isi insuseasca primul premiu Grammy din cariera, categoria “Best Pop Vocal Album”, albumul “Sweetener”.

Kendrick Lamar, Jay Rock, Future si James Blake au primit si ei premiul cel mare pentru “Best Rap Performance”, piesa “King’s Dead”, care face parte de pe coloana sonora a filmului “Black Panther”. De altfel, “Black Panther” a fost castigator si la categoria “Best Score Soundtrack”.

Gala premiilor Grammy de anul acesta a fost presarata cu prestatii live de exceptie, precum interpretarea oferita de Lady Gaga pentru piesa “Shallow”, cat si cu momente emotionante, precum acordarea post-mortem a premiului “Best Rock Performance” lui Chris Cornell, la care copiii sai au oferit un discurs emotionant.

Anul acesta, premiile Grammy au fost luate cu asalt de catre artistii Universal Music, reusind sa acopere o larga varietate de genuri muzicale, de la clasica si jazz, pana la pop, rock si rap. Cativa dintre marii castigatori sunt:

Best Rock Album- Greta Van Fleet, albumul “From The Fires”
Best Reggae Album- Sting & Shaggy, pentru albumul “44/876”
Best Alternative Album- Beck, pentru albumul “Colors”
Best Rap Song- Drake, pentru piesa “God’s Plan”.

Pareri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *