La numai 14 ani, Regele Mic pleacă în Cosmos cu muzica sa
2020-11-10 19:13:40

Îți mai aduci aminte cum visai să devii artist atunci când erai mic? Și cum te influențau artiștii preferați, inclusiv în privința stilului vestimentar? Ei bine, Regele Mic reușește ca, la numai 14 ani, să își scrie singur versurile și să își continue deja cariera muzicală începută de aproape un an.

Aflat la primul său videoclip, filmat în Chișinău, Regele Mic este hotărât să ajungă în topuri și să plece în Cosmos. Single-ul anunță și lansarea primului său album, Copil Între Legende, care va apărea pe toate platformele de streaming vinerea aceasta, pe 13 noiembrie 2020.

În ceea ce privește colaborările de pe album, Regele Mic a reușit să creeze alături de unii dintre artiștii momentului. Iar această surpriză va fi dezvăluită vineri, odată cu lansarea întregului album.

Regele Mic este un pachet de artisticăraie și implicare. Ne-a cucerit din prima cu juicy-ul pe care îl are la doar 14 ani, motiv pentru care a intrat în familia Seek Music, cel mai mare label de muzică din urbanul românesc. Polivalența de care dă dovadă – de la producție muzicală, lirică cu mesaje puternice, la implicare în tot ceea ce privește arta lui – i-a acaparat pe apropiații Seek Music și sperăm că, acum, și pe voi.

Iar, dacă ar fi să îi atribuim un mesaj lui Regele mic, acesta ar fi cu siguranță: Enjoy the music, indiferent de vârstă!

Păreri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *