La mulți ani, Celia! Mama artistei, mesaj de suflet pentru fiica sa: "Îți doresc..."
2017-10-16 15:58:11

Zi fericită astăzi în familia Celiei. Cântăreața îşi aniversează ziua de naștere, iar mama artistei a ținut să-i transmită un mesaj emoționant.

Mama Celiei a ţinut să le spună celor de pe Facebook cât de mult îşi iubeşte fiica şi cât de apropiată este de ea.

“La mulți ani comoara mea, Bunul Dumnezeu să așeze în calea ta tot ceea ce știe El că ai nevoie! Îți doresc tot binele din lume! Te iubește mama mult, mult de tot. Să fi fericită mereu, alături de frumoasa ta familie!!!, a scris mama artistei pe o rețea de socializare, unde a publicat şi o fotografie cu Celia.

Celia, pe numele adevărat Cristina Ioana Ancuța, şi-a început cariera artistică în anul 2005, făcând parte din trupa Elegance împreună cu Isabela Casian, cunoscută drept Issa. După câțiva ani frumoasa brunetă s-a hotărât să urmeze o cariera solo sub numele de Celia şi a dat lovitura cu melodii precum “Pot zbura”, “Trag aer în piept”, “Şoapte”, “O mie de cuvinte”, şi “Joi”. De-a lungul timpului a realizat numeroase colaborări muzicale de succes alături de Shaggy, Kaye Styles, Chris Trace, Directia 5 şi Mohombi. În 2013, Celia s-a căsătorit cu iubitul său australian, Ardeli. Cei doi au un băiețel de 3 anișori, pe nume Angelo.

În urmă cu o luna, artista a revenit pe piața muzicală din România după o pauză de 4 ani. Celia a lansat videoclipul piesei “La două capete”, o colaborare cu Karym.

La mulți ani, Celia! Multă sănătate îți dorim!

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *