Korpiklaani despre Romania: ”Mereu ne-a placut la voi si mereu ne-am distrat. Abia asteptam sa revenim!”
2015-09-15 19:41:05

Despre-noul-album-si-amintiri-din-Romania-cu-Korpiklaani---interviu

Pe 2 noiembrie la Arenele Romane din Bucuresti, finlandezii de la Korpiklaani revin in Romania la Arenele Romane din Bucuresti alaturi de rusii de la Arkona in cadrul unui eveniment oferit de METALHEAD. Vom avea o seara de folk metal cu doua trupe etalon in cadrul unui concert de mai bine de cinci ore.

Intr-un interviu recent pentru metalhead.ro, finlandezii au declarat ca mereu le-a placut in Romania si mereu s-au distrat aici dar mai ales ca abia asteapta sa revina. In aceeasi discutie, Cane, chitaristul trupei, declara ca e mare fan ZZ TOP si ca mereu si-a dorit sa mearga in turneu cu Motorhead pentru ca ambele trupe au o atitudine similara. Cane a povestit si despre cel mai recent album al trupei, “Noita” de pe care vom auzi o serie de compozitii in premiera la Bucuresti pe 2 noiembrie.

„Noita este o persoana cu foarte multe cunostinte in mai multe domenii si cu un mod aparte de a intelege natura, despre care se crede ca are puteri supranaturale. Aceste persoane au fost uneori numite Tietaja, adica vrajitoare. Noita finlandeza avea puterea de a vindeca si erau membri respectati ai societatii.” – declara trupa.

Puteti citi interviul integral, aici.

Invitatii speciali ai serii sunt italienii de la Raul Doamnei. Showul va avea loc in cortul incazlit al Arenelor Romane, cu o capacitate de 1800 de persoane iar fumatul este interzis.

Korpiklaani vor prezenta la Bucuresti noul lor album, „Noita” dar playlistul va avea si foarte multe piese care i-au facut celebri. Noita a fost lansat pe 5 mai in SUA prin Nuclear Blast.
Biletele pentru showul Korpiklaani , Arkona si Riul Doamnei pot fi gasite pe www.iabilet.ro si in reteaua iaBilet (www.iabilet.ro/retea + Uman, Senia, Perfect Tour, IQ BOX, VGeneration, Zebrapay, Muzica, Mag Orange, Vodafone, Domo, Humanitas, Carturesti, Sala Palatului, Germanos etc..) dar si in retelele Eventim si Myticket la urmatoarele preturi:
Acces General – 70 de lei pana pe 15 octombrie
Golden Circle (in fata scenei) – 95 de lei – pana pe 15 octombrie
Dupa 15 octombrie, biletele vor costa 80 de lei iar in ziua concertului biletele vor costa 90 de lei in limita spatiului disponibil

Facebook Event: www.facebook.com/events/1634026273507051/

Numarul de bilete Golden Circle este limitat la 200 de bucati.

Se anunta un show cu casa inchisa asa ca luati-va bilete din timp.

Un eveniment marca METALHEAD warmup party pentru Metalhead Meeting 2016 unde deja organizatorii au anuntat primele trei trupe: KREATOR, Delain si Rotting Christ!

Nu ratati!

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *