Killswitch Engage, trupa de hard rock nominalizata la premiile Grammy, au o surpriza pentru fanii devotati!
2016-12-12 21:17:15

KILLSWITCH ENGAGE lanseaza “Beyond The Flames”, un video care prezinta toata istoria trupei intr-o lumina diferita, din culise, pentru fanii care asteapta cu nerabdare noutati de la idolii lor.

“Beyond The Flames: Home Video Vol 2” este o colectie veritabila de povesti relatate de membrii trupei intr-un documentar de aproape 4 ore.

Una din povestile de senzatie ale acestui documentar este materialul care relateaza intamplarile ce au dus la intoarcerea vocalistului Jesse Leach in trupa, dupa o absenta de aproape un deceniu.

In “Beyond The Flames” fanii vor avea posibilitatea sa afle istoria trupei inca de la debut, cu dezvaluri despre plecarea lui Leach din trupa. Produs si regizat de Denise Korycki, KsE storyteller, acest documentar continua povestea de unde a fost ea intrerupta in precedentul documentar “(Set This) World Ablaze”.

O alta surpriza pentru fani sunt cele 17 concerte sustinute de trupa peste tot in lume si prezentate in acest clip, inclusiv primul concert dupa intoarcerea lui Leach in trupa, Download Festival, Knotfest, Loud Park Japonia si multe altele. Aceste concerte prezinta trupa in formula lor de succes, plini de energia cu care isi incarca fanii la fiecare aparitie.

Pe langa materialul de la concerte, documentarul mai include si cate o prezentare a fiecarui membru, un audio disc cu 6 piese , precum si piese nelansate dar cantate in concertul legendar din 2014, “Monster Mosh” din Worcester, Massachusetts.

Documentarul este disponibil in magazinul online al trupei: https://killswitch-engage-uk.myshopify.com/products/beyond-the-flames-home-video-vol-2-blu-ray-pre-order

Ce parere aveti? Va astept cu impresii. Enjoy!

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *