Keep Your Head Up alaturi de Florena!
2017-03-01 17:20:23

Florena lanseaza al patrulea cover din seria Roton Music Cafe Sessions, o interpretare personalizata a piesei “Keeping Your Head Up”.

Tanara artista ce a debutat la emisiunea X Factor si are la activ o participare la concursul Eurovision 2016, este posesoarea unui timbru deosebit, scos in evidenta prin piesele alese in aceasta serie de cover-uri.

“Keeping Your Head Up” este o alegere perfecta pentru Florena, atat ca mesaj cat si interpretare vocala.

Single-ul artistei britanice Birdy a devenit foarte indragit de publicul din toata lumea intr-un timp foarte scurt de la lansare.

Piesa s-a bucurat de o popularitate uriasa in randul tinerilor, acestia asteptand cu sufletul la gura single-ul lui Birdy.

“Keeping Your Head Up este coverul meu preferat de pana acum si sunt sigura ca si voi o sa va dati seama de acest lucru. Este una din piesele mele preferate care mi se potriveste minunat. O melodie calda, moderna care imi unge sufletul de fiecare data cand o ascult. Sper sa va placa reinterpretarea mea!” declara Florena.

Interpretarea Florenei este una care va impresiona prin finete, nuante suave muzicale si emotiile transmise de artista, tinerei reusindu-i sa dea viata piesei intr-un fel unic!

Bucura-te de interpretarea Florenei si Keep Your Head Up!

Va astept cu impresiile voastre. Enjoy!

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *