Katarina lanseaza un cover dupa The White Stripes - "Seven Nation Army"
2015-12-23 18:40:04

In apropierea Craciunului, Katarina revine cu un nou cover interpretat in varianta acustica: “Seven Nation Army”, o piesa devenita deja clasica, apartinand trupei The White Stripes.

Desi astazi nu mai exista in formula cu care si-a castigat notorietatea, mostenirea muzicala este dusa mai departe de catre Jack White pe care publicul din Romania a avut placerea sa il vada si live in toamna anului trecut.

Katarina reuseste sa ii dea o aura aparte piesei binecunoscute, mai ales pentru ca este si una dintre favoritele sale.

La doar 16, Katarina reuseste sa atraga atentia prin naturalete si candoare. Artista a lansat in toamna acestui an single-ul sau de debut: “Love Me If You Dare”.

Eleva a Colegiului National de Muzica George Enescu, ea studiaza in prezent canto jazz, dupa ce deja a invatat sa manuiasca extrem de bine chitara rece. Katarina a fost o prezenta constanta la festivalurile si concursurile de muzica din tara acolo unde a reusit de fiecare data sa impresioneze juriul si publicul “Eduard Pamfil”, “Festivalul International de Chitara Clasica Sinaia” si “Festivalul International de Chitara Clasica Harmonia Cordis”.

In 2012, tanara cantareata castiga locul II la concursul “Micul Chitarist”, iar in 2013 se bucura de marele premiu obtinut la concursul “Folk fara varsta”, impreuna cu alti trei colegi.

Printre artistii care o inspira in calatoria sa muzicala si care ii creioneaza stilul eclectic se numara Jessie J, Hozier, Nina Simone, Eric Clapton, John Newman, Bruno Mars, Joe Hisaishi si Kygo.

Va invit sa urmarim impreuna cum interpreteaza frumoasa Katarina coverul dupa The White Stripes – “Seven Nation Army”, apoi va astept cu pareri. Enjoy!

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *