Karla lansează „Lonely”, alături de Monoir
2021-08-10 19:27:35

Karla, tânăra artistă recent intrată în portofoliul Global Records, colaborează cu Monoir, unul dintre cei mai cunoscuți și apreciați producători români, și lansează primul ei single: „Lonely”.

După colaborări de success cu Gino Manzotti și Maxx (DJ Project), pentru cover-ul “Every Breath”, dar și cu proiectul Romanian House Mafia, unde și-a lăsat amprenta pe remake-ul piesei “One Day”, Karla își suprinde fanii cu prima sa lansare. Piesa “Lonely” a fost produsă și compusă de către Cristian Tarcea, alături de Quick, iar pentru videoclip artiștii au lucrat cu Cătălina Crișan, Mircea Vlad, Jimachez, Film House & Niciozifarafilmare.

„Piesa ‘Lonely’ înseamnă pentru mine începutul unei cariere și indeplinirea visului meu. Este o piesă cu un impact puternic asupra mea, și sper să aibă același efect pentru toată lumea. Colaborarea cu Monoir este una deosebită pentru mine, care cu siguranță va duce la o prietenie, iar în viitor, la alte colaborări” a spus Karla.

„Lonely este o senzație pe care am avut-o și pe care am încercat să o exprim muzical, cât mai simplu și fără să mă gândesc prea mult. Totul a început când am coborât până la Quick în studio înainte să plec de la București, și l-am rugat să-mi dea play la ceva idei de-ale lui. După câteva căutări și play-uri, am spus stop la ce avea să fie Lonely. Mi-a plăcut, elementele erau acolo cât și starea, așa că am început să trag voci. A doua zi cum am ajuns acasa am intrat în studio și evident, în piesă. După ce am finalizat totul, extra spice-ul pe care l-am adăugat a fost Karla, vocea care a dat contrastul de care avea nevoie piesa și mă bucur că am făcut asta împreună” a comunicat Monoir.

Venită recent în echipa Global Records, Karla s-a făcut remarcată datorită timbrului său special. Artista în vârstă de 19 ani a notat colaborări importante cu artiști români, fiind deja apreciată de public pentru talentul său.

Cristian Tarcea, cunoscut sub numele de Monoir, este unul dintre cei mai apreciați producători și songwriteri din România. Piesele precum: „The Violin Song” feat. Brianna, „3 to 1″ feat. Eneli, „Tsunami” feat. Brianna și „Shadows” feat. Brianna, reprezintă cele mai ascultate lansări ale artistului, având milioane de vizualizări pe YouTube și stream-uri pe Spotify.

Păreri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *