Karie lanseaza piesa “Noapte buna”, o colaborare cu C.I.A.
2016-02-15 16:55:41

Unul dintre cei mai activi producatori si artisti de la Golden Boy Society, casa de productie a lui Alex Velea, Karie isi tine fanii aproape prin colaborari inedite, precum “N-am timp” (feat. Puya & Alex Velea), “Biniditat” şi “Izabela” (feat. Skizzo Skillz) si prin lansari de videoclipuri senzuale precum “Frumoasa si bestie”.

Iubit de publicul care asculta muzica urbana, Karie lanseaza piesa “Noapte buna” in colaborare cu trupa craioveana C.I.A, din care face parte si Rashid, de asemenea artist Golden Boy Society si pe care il vedem pe scena in toate show-urile marca Alex Velea.

“Ma stiu cu C.I.A. de foarte mult timp, iar din anul 2011, odata cu lansarea EP-ului “7 Gloante”, a inceput si colaborarea noastra profesionala. De atunci si pana in prezent am lucrat impreuna la piese precum “Unde e ea”, “Daca as putea” si “Naihazz”. Desi piesa “Noapte buna” a fost produsa in urma cu 2 ani alaturi de Soundboy, am hotarat sa o lansam abia acum. Piesa este reprezentativa pentru genul nostru de intruniri cu brigada”, spune Karie despre noua lui piesa in colaborare cu C.I.A.

Cu primul album lansat în 2005, “Operaţiunea XXX”, sub formula VeRbal (trupă înfiinţată de Karie alături de Baboi), traseul muzical al lui Karie a fost plin de colaborări, clipul “Toată noaptea” (VeRbal feat Puya) fiind primul lor videoclip difuzat la tv şi ulterior interzis de CNA. Karie a făcut parte din echipa de producţie a mai multor piese precum “Don’t say it’s over” (Alex Velea), “Izabela” (Karie feat. Skizzo Skillz) “No Sleepin’” (Corina), “Biniditat” (Skizzo Skillz feat. Karie) şi “Altcineva” (Puya feat Cornel Ilie), cât şi a albumului “Plec pe Marte” (Smiley). Din 2014, artistul face parte din brigada Golden Boy Society, lansand alături de Alex Velea, Rashid si Jon Băiat Bun remixul pentru hitul “Izabela”.

Acestea fiind spuse, va invit cu mare drag sa ascultam impreuna noua piesa a lui Karie in colaborare cu baietii craioveni de la C.I.A., “Noapte buna”, apoi va astept cu impresii. Listen!

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *