Kamelia si-a petrecut ziua de nastere timp de 3 zile si 3 nopti ca-n povesti

Pe 5 septembrie, Kamelia a schimbat prefixul si a sarbatorit aniversarea celor 30 de ani de reusite personale si muzicale.

Familia si prietenii au considerat ca este un moment important din viata artistei, astfel, acestia au pus la cale o petrecere surpriza, ca in basme, de 3 zile si 3 nopti, care a inceput de sambata si s-a incheiat asta noapte, chiar de ziua ei.

“Eu ma simt la fel, insa cei apropiati au vrut sa observ ca a avut loc o schimbare majora . Poate ei stiu mai bine, eu abia imbratisez noua varsta, de care, cu siguranta, o sa ma bucur foarte mult. Las viata sa curga si sa traiesc cu intensitate fiecare moment”, marturiseste Kamelia despre implinirea celor 30 de ani.

Mai mult, totul a fost aranjat atat de bine incat a primit 3 torturi, 30 de buchete de flori, foarte multe cadouri si un tricou personalizat cu 30 de mesaje si urari din partea invitatilor, care dispareau rand pe rand, intr-o camera secreta, in care Kamelia nu a avut voie sa intre pe durata petrecerii.

Nici peripetiile n-au lipsit, asa ca la miezul noptii, dupa ce s-au bucurat de lampioanele lansate catre cer, toata lumea a alergat dupa galeti cu apa pentru ca unul din lampioane s-a oprit intr-un copac din fata casei si a luat foc. Toti invitatii s-au mobilizat, chiar si frumoasa cantareata, si pana la urma totul s-a terminat cu bine.

La multi ani cu sanatate si fericire, draga noastra Kamelia!

Comentarii