Jurjak lanseaza melodia "Calul de lupta"
2021-09-18 12:31:07

Jurjak lanseaza melodia “Calul de lupta”, cu un videoclip ce scoate in evidenta spatiul de lupta al muzicienilor, si anume scena, dar din scenografie nu lipsesc tinute speciale de lupta. 

Melodia este compusa de catre Jurjak, iar mixul si masterul au fost realizate de catre Daniel Olteanu. “Calul de lupta” va fi inclusa pe urmatorul material discografic al artistului – “Hotii de vise”. 

Calul de lupta este o piesă manifest care scoate in evidenta reactii de razvratire si, totodata, nevoia oamenilor de a evada sau ideea ca oamenii sunt pregatiti de luptă să își recupereze viața de dinainte“, a declarat Jurjak. 

Videoclipul este regizat si montat integral de catre Jurjak, care a colaborat cu Dorel Gnatiuc (DOP), Radu Ungureanu (Color Grading) si echipa de productie StaySharp Film. In materialul ce insoteste melodia, Jurjak apare alaturi de Narcis Axinte (bass), Dan Minel Stoica (chitara) si Daniel Olteanu (tobe). 

Cantecul “Calul de lupta” va fi inclus pe al treilea material discografic, pe care Jurjak îl va lansa în curând, și de pe care a extras până în prezent, piese precum “Inimă de piatră”, “Timpul”, “Jocuri de noroc”, “Un tip norocos” și “Fiecare”. Primul album lansat de Jurjak se numește “Lemon Blues” și a aparut în 2016. În octombrie 2018, Jurjak a lansat cel de-al doilea album oficial „Blues Berry”; un album cu influențe blues, electro, rock și folk, pe care se regăsește și piesa „Imnul Minerilor”, nominalizată la premiile Gopo pentru soundtrack-ul filmului „Planeta Petrilă”. Cel de-al treilea material semnat de către Jurjak se va numi “Hoții de vise”.

Păreri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *