"Jur sa spun adevarul" – Povestea VUNK, intr-un documentar inedit – disponibil pe YouTube o singura data – 1 aprilie, ora 19:00
2020-03-31 21:20:35

VUNK este prima trupa pop-rock din Romania care a trecut dincolo de bariere oferind fanilor un documentar inedit, de vazut si revazut.

Lansat in 2019, in cadrul evenimentului TIFF (Festivalul International de Film din Transilvania), documentarul “Jur sa spun adevarul” va putea fi vizionat pe 1 aprilie, ora 19:00 pe YouTube. Membrii formatiei vor urmari filmul alaturi de fani si vor raspunde in timp real la comentariilor de pe chat.

Cele mai interesante momente traite de membrii trupei VUNK sunt asternute intr-un documentar extrem de emotionant, realizat cu ajutorul fanilor si a povestilor personale. Toate perioadele carierei, incepand cu binecunoscuta “Cantare a Romaniei”, din 1988, au fost impletite cu momentele importante din evolutia trupei, subliniind cat se poate de frumos prietenia, increderea si suportul in orice imprejurare.

“Veti vedea filmari din toate perioadele carierei noastre de muzicieni, de cand eram fani Guns’N Roses sau Nirvana, povestim despre curajul de a ne depasi puterile si fortele proprii, despre incredere si prietenie, despre vise pentru care a trebuit sa luptam. Cele mai frumoase momente de la concertele noastre sunt si ele prezente in acest documentar”, a tinut sa declare Cornel Ilie, solistul trupei VUNK.

“Jur sa spun adevarul” pune accent pe visele care trebuie urmate pana la capat, indiferent de obstacole, care, in final, se dovedesc a fi lectii de viata de care trebuie sa tinem cont. Sa fii autentic si sa asculti glasul inimii, fara a te lasa coplesit de judecati si pareri straine, iata doar unul dintre mesajele formatiei VUNK.

Documentarul va fi disponibil doar in timpul live-ului, ulterior fiind scos de pe YouTube.

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *