JUNO și JO lansează un nou HIT împreună: „MĂ MAI IA"!
2021-03-18 15:20:29

La un an de la HIT-ul „Caută-mă” creat împreună, JUNO și JO lansează un nou HIT, care arată o altă latură a poveștii.

Povestea piesei „Mă mai ia” este îndreptată către momentele precedente unei despărțiri. Mai exact, momentele când îți vine să îți suni fostul partener, să îi spui că ți-a lipsit.

„Suntem foarte recunoscători că oamenii au reacționat pozitiv la prima noastră asociere artistică. A ieșit un banger, «Caută-mă» și împreună cu JO, am hotărât să repetăm istoria. Când simți toate astea, simți să returnezi ce ai primit fiindcă te gândești la sentimente și te ia dorul. Așa s-a născut «Mă mai ia». Muzica reală trebuie lansată!” afirmă JUNO, artistul HaHaHa Production.

      

„Am realizat că povestea noastră l-a inspirat să scrie piesa asta și m-am gândit că ar fi minunat să o cântăm împreună. După «Caută-mă», care a fost un real succes, sper ca «Mă mai ia» să fie cel puțin la fel de bine primită de oameni și să se bucure de încă un cântec cu un mesaj real, sincer și din suflet.”, spune JO, artista Cat Music și HaHaHa Production.

        

Piesa este o coproducție Cat Music și HaHaHa Production, iar de muzică s-au ocupat Alexandru Stancu (JUNO), Andrei Tiberiu Maria (Smiley), Florin Boka, Roland Kiss și JUNO.

Păreri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *