JP COOPER lanseaza melodia "We Cry"
2021-09-10 22:48:00

Cântărețul și compozitorul britanic aclamat de criticii de specialitate, JP Cooper, a lansat noul lui single „We Cry”, astăzi, pe 10 septembrie, care va fi inclus pe noul lui album, intitulat „SHE”, material care va fi lansat pe 15 octombrie.

„We Cry” vine după cele mai recent lansate piese, „Call My Name”, „If The World Should Ever Stop” și track-ului cu influențe gospel „Holy Water”. În videoclipul piesei „We Cry”, JP Cooper continuă povestea pe care am văzut-o în ultimele trei videoclipuri, avându-i în rolurile principale pe tatăl care luptă împotriva dependențelor si pe fiica care se află în călătoria descoperirii de sine. „We Cry” este o piesă cu un mesaj încurajator și inspiratoare, în care JP interpretează în maniera lui soul caracteristică.

Piesa a fost scrisă de JP Cooper împreună cu Fransisca Hall și Matthew Koma. Cel din urmă s-a ocupat și de producția piesei alături de Mike Spencer.

În august, JP a făcut și un anunț foarte important pentru fanii săi, mai precis acesta va lansa un nou album pe 15 octombrie intitulat „SHE”, care omagiază toate femeile care au avut un impact în viața lui JP. Albumul este o colecție de piese despre relații, credință și familie. Albumul poate fi pre-comandat AICI .

Anul 2021 pare să fie cel mai palpitant an al lui JP, cu noul album pe drum, incluzând câteva dintre cele mai personale, autentice și emoționante piese de până acum.

Păreri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *