Jorge a mers în vacanță cu cele 4 femei din viața sa
2015-09-04 17:17:06

Jorge si familia

Artistul care pregătește mai multe surprize fanilor pentru această toamnă a revenit cu forțe prospete dintr-o binemeritată vacanță în Turcia. Peisajele de vis, confortul și serviciile de acolo, dar mai ales formula în care a ales să petreacă acest sejur au făcut ca totul să fie perfect.

“Este deja al 4-lea an când mergem în Antalya în formula magică: noi, fetele și mama mea. Aș putea spune că este vacanța ideală, pentru că petrecem mai mult timp împreună”, spune Jorge.

Cât privește locația aleasă, artistul este destul de conservator. Dar are și motive să fie așa!

“Am ales același hotel ca și anul trecut, nu din obișnuință, ci datorită serviciilor și spatiului. Ne-am distrat parcă mai tare ca niciodată. În fiecare zi abia așteptam să mă dau pe tobogane cu fetele. A fost de vis!”, încheie el.

Și chiar dacă Turcia tentează orice vizitator cu specialitățile culinare celebre, Jorge a fost atent la alimentație, mai ales că la începutul acestui an s-a decis să apeleze la ajutorul unui antrenor de fitness personal, schimbându-și în același timp și regimul alimentar: a renunțat la dulciuri, a stabilit trei mese pe zi, cu două mici gustări între ele.

Mai jos vă las câteva imagini foto din timpul vacanței să vedeți cât de bine s-a simțit Jorge în vacanță. Enjoy!

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *