Jonas Brothers a revenit in forta si deja lansează un al doilea single pe anul asta – Cool
2019-04-05 19:51:35

Dupa ce au luat prin surprindere industria muzicală, dar şi fanii din întreaga lume cu revenirea, cei trei frati sunt foarte proactivi şi deja au o piesă nouă. Track-ul lansat acum se numeşte „Cool” şi urmează reţeta succesului primului single de când au revenit.

Dacă analizăm realizările piesei „Sucker”, care a devenit prima lor melodie ce debutează pe primul loc in topul Billboard, putem afirma că şi acum, prin „Cool”, Jonas Brothers au integrat aceleaşi ingrediente.
Între timp, „Sucker” este în Top 10 US Pop Radio şi se regăseşte şi in topurile din Australia, UK, Mexico sau Germania.

Chiar dacă nu este atât de focusată pe dragoste, piesa “Cool” aduce în versuri o serie de recunoştinţe faţă norocul din viaţă şi iubire. Iar videoclipul este la fel de solar şi plin de bună dispoziţie.

Jonas Brothers este, cu certitudine, una dintre cele mai cunoscute trupe ale secolului 21 – trei albume ce au fost consecutiv #1, spectacole cu casa inchisa pe trei continente, 17 milioane de unitati de album vandute, peste 1 miliard de ascultari in toata lumea, nenumarate certificari cu disc de platina si aur si o nominalizare la Premiile Grammy, categoria „Best New Artist”.

Păreri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *