JO - Soapte (teaser video)
2015-01-28 18:22:08

Cu totii asteptam ceva nou de la finalista X Factor al sezonului din 2012, show-ul in urma caruia tanara Ioana Anuta (JO) a devenit cunoscuta.

Iata ca se apropie cu pasi repezi momentul in care artista va lansa o noua piesa odata cu videoclipul de promovare, la care blonda a lucrat impreuna cu prieteni foarte dragi ei.

“Imi place sa cred ca in rezultatul final se simte faptul ca suntem apropiati, ca ne intelegem foarte bine si datorita acestui lucru am reusit sa facem ceva foarte misto atat in studio cat si la filmari. Abia astept sa ascultati piesa, sa vedeti clipul, dar cel mai tare astept sa va arat making of-ul si sa va transmitem din starea noastra frumoasa de la locul faptei. Multumesc tuturor celor care au adus energie buna in proiect!”, a precizat frumoasa JO pe contul oficial de Facebook.

jo2

Cantareata apare intr-unul din cadrele dezvaluite in teaserul de 15 secunde, in bratele dansatorului Cristian Miron, fapt ce ne face si mai curiosi va vedem ce coregrafie s-a pregatit pentru clipul noului single “Soapte”.

https://www.youtube.com/watch?v=7TCXOdQxj2E

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *