JO si Juno isi canta si arata iubirea in "Cauta-ma", prima lor piesa impreuna
2019-08-29 19:55:03

JO si Juno lanseaza “Cauta-ma”, prima lor piesa impreuna, o declaratie de dragoste cu un videoclip fierbinte ca o noapte de amor.

“Ne place sa spunem ca piesa aceasta este primul nostru copil. Avem o gramada de demo-uri in studio, rezultate din tot felul de întâmplări reale din viața noastră si asteptam de mult sa impartasim arta care iese din relatia noastra”, declara JO care astfel isi canta public povestea de iubire pe care o are de doi ani cu Juno.

“Muzica ne-a adus impreuna si e de datoria noastra sa dam muzicii inapoi ceva, asa ca sigur vor mai urma si alte proiecte in doi”, promite Juno care se simte recunoscator ca poate lucra impreuna cu iubita sa, ca pot invata unul de la celalalt si pot creste impreuna frumos si din punct de vedere artistic, nu numai personal.

Lansarea piesei “Cauta-ma” va fi sarbatorita odata cu ziua de nastere a protagonistei JO cu un party cu muzica live si iz de mare la care vor fi prezenti prieteni, celebritati, familie si toti apropiatii artistei.

O coproductie HaHaHa Production si Cat Music, “Cauta-ma” este compusa de Dorian si Juno si produsa de Lucian Naghy, Florin Boka, Smiley si Serban Cazan.

Pareri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *