Jessie Ware lanseaza piesa „Overtime”
2018-10-04 14:26:50

Jessie Ware isi surprinde fanii cu o noua piesa, „Overtime”, produsa de Andy Ferguson si Matt Mcbriar (Bicep & James Ford).

„Overtime” este prima lansare a artistei de la succesul dobandit odata cu albumul „Glasshouse”, cel de-al treilea material discografic semnat Jessie Ware, aparut in 2017. Acest album nu a facut decat sa confirme talentul lui Jessie si s-o autentifice drept unul dintre cei mai originali si de succes compozitori si vocalisti britanici.

Noua piesa de la Jessie Ware o gaseste pe artista intr-o postura surprinzatoare, marcand intoarcerea ei la radacini, prin valorificarea sunetelor specifice muzicii de club. „Overtime” ne prezinta o linie melodica incisiva, de un optimism revigorant, menita sa poarte ascultatorii in perioada de glorie a muzicii house.

este doar o mica doza din ceea ce va urma. A fost cu adevarat distractiv sa ma intorc in studio si sunt entuziasmata ca pot impartasi aceasta noua piesa cu voi. Am lucrat la el impreuna cu producatorii mei preferati – James Ford & the guys of Bicep. Simt ca ma intorc la primii ani ai carierei mele. Este un cantec pentru noptile tarzii si pline de aventura. In timp ce eu voi lucra in continuare la alte piese, sper ca voi sa va bucurati cu adevarat de aceasta.” – Jessie Ware

Jessie Ware a avut un an bun – o serie intreaga de show-uri sold out, un turneu cu 17 concerte de neuitat, care a bifat geografia a noua tari, dar si faptul ca podcast-ul artistei, „Table Manners”, a fost nominalizat la premiile Audio Radio Industry anul acesta, la categoriile „Best Podcast” si „Best New Presenter”.

Pareri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *