Jeremy Zucker & Chelsea Cutler lanseaza EP-ul “brent ii”
2021-02-05 21:21:53

Dupa ce au primit numeroase aprecieri la scara larga si au anuntat fanii despre reuniunea lor, cantaretii, compozitorii si producatorii Jeremy Zucker si Chelsea Cutler dezvaluie noul EP mult asteptat – “brent ii”.

Jeremy a declarat: “Pentru mine si Chelsea sa facem “brent ii” a fost un reminder important in legatura care sa ne spuna de ce iubim sa facem muzica, in special in timpul unei perioade atat de dificile. Sunt aprope doi ani de la primul EP si cred ca acest proiect seteaza un standard pentru noi si fanii nostril. Sunt foarte mandru de “brent ii” si cred ca arata fanilor o latura mult mai personala si mai artistica, in timp ce pastram aceeasi nota a primului EP – “brent”. Sunt foarte fericit de cele cinci noi piese care au devenit “brent ii”.

Chelsea spune: “Sa facem “brent ii” este un proiect special pentru mine si Jeremy, pentru ca stiam exact ce doream sa obtinem cand am mers in New York pentru acest material. “brent ii” se simte ca o imbratisare calduroasa si speram sa le transmitem confort ascultatorilor in timpul acestei perioade tumultoase. Suntem foarte mandri de EP si abia asteptam sa il share-uim cu toata lumea.”

Pentru a celebra lansarea EP-ului, cei doi vor canta piesa “this is how you fall in love” la NBC. Acest duet a strans deja aproape 8 milioane de stream-uri pe Spotify si peste un milion de vizualizari pe YouTube in cateva zile.

EP-ul contine cinci piese; “emily” (sunetul unei chitari acustice si vocile celor doi, care se impletesc perfect). Cei doi discuta despre parintii ce urmaresc cum le cresc copiii in piesa “parent song”. Iar fiecare dintre cei doi are cate o piesa solo; “brooklyn boy”, piesa lui Jeremy cantata la pian si “the stars” piesa lui Chelsea.
In mijlocul pandemiei globale, Jeremy Zucker si Chelsea Cutler au mers in New York, asa cum au facut si cand au compus piesa “you were good to me”, ce a fost premiata cu discul de platina si in 2019, pentru primul EP – “brent”. PAPER Magazine i-a numit un “pop power duo”, iar Ones To Watch a spus despre primul EP ca “prezinta frumos vocile uimitoare ale lui Zucker si Cutler impreuna”.

TRACKLISTING

  1. “this is how you fall in love”
  2. “parent song”
  3. “emily”
  4. “brooklyn boy” [Jeremy Zucker]
  5. “the stars” [Chelsea Cutler]

Cantaretul, compozitorul si producatorul Jeremy Zucker, in varsta de 24 de ani, a fost mereu inconjurat de muzica. In anul 2015 a lansat primul lui EP, fiind in primul an la facultatea de biologie moleculara, iar in 2017 a semnat un contract cu casa de discuri Republic Records.  De atunci el a avut piese premiate cu discul de aur, printre care “talk is overrated” feat. blackbear si “all kids are depressed”, iar cea mai cunoscuta piesa a sa este “comethru”, premiata cu discul de platina si care a strans peste un miliard de stream-uri. In 2019, Jeremy a colaborat cu Chelsea Cutler pentru “brent” si au lansat hit-ul lor viral “you were good to me”. Primavara trecuta, Jeremy si-a lansat albumul de debut, “love is not dying”, si de curand a strans 3.2 miliarde de stream-uri la piesa “supercuts”.

Versurile in care numeroase persoane se regasesc au consacrat-o pe Chelsea Cutler. In doar doi ani, cantareata, compozitoarea si producatoarea a trecut de la piese facute in dormitorul sau, la peste 750 de milioane de stream-uri si la recunoastere din partea Billboard, The New York Times, E! News, PAPER, si multe altele. In 2017, primul ei single, “Your Shirt”, a deschis calea catre EP-ul ei de debut “Snow In October”. In 2018, a lansat in mod independent mixtape-urile “Sleeping with Roses” si Sleeping with Roses ll” ce i-au adus turnee sold-out in acelasi an si 2019, dar si prezenta la numeroase festivaluri internationale. In 2019, artista semneaza cu casa de discuri Republic Records si lanseaza “brent” alaturi de Jeremy Zucker, cu care are o chimie incomparabila. Anul trecut, a lansat albumul sau de debut “How To Be Human” de pe care face pare si single-ul “Sad Tonight.

Păreri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *