Jeremy Ragsdale, castigatorul X Factor Romania 2017, a lansat piesa “I used to love you”
2018-01-03 17:45:23

Jeremy Ragsdale, castigatorul X Factor Romania 2017, a lansat alaturi de Cat Music, imediat dupa finala concursului, primul sau single, “I used to love you”. In editia de vineri, 22 decembrie, concurentul lui Horia Brenciu a dat tot ce a avut mai bun pe scena, a fost votat intr-un numar foarte mare de catre telespectatori si a devenit castigator.

Jeremy Ragsdale a interpretat impecabil „I feel good”, apoi, Horia Brenciu i s-a alaturat pe scena pentru a canta impreuna celebra piesa „What a Wonderful World”, a lui Louis Armstrong.

“Va multumesc din suflet ca m-ati sustinut in tot acest timp si ati avut incredere in mine. Pur si simple nu am cuvinte. Inima mea este colorata in rosu, galben si albastru”, a declarat Jeremy Ragsdale, dupa ce a aflat ca este marele castigator.

Artistul american studiaza muzica inca de la varsta de 7 ani si este profesor de canto in SUA. S-a indragostit de Romania la inceputul primaverii anului 2017, iar de atunci a venit de mai multe ori in vizita. Intre timp, Jeremy a intrat in studio si a compus impreuna cu Silviu Mindroc prima lui piesa – “I used to love you”.

“Ziua in care l-am cunoscut pe Jeremy va ramane in memoria mea pentru ca m-a uimit cu talentul lui si pentru ca a fost primul artist cu care am scris o piesa in mai putin de o ora. Da, vorbesc despre piesa «I used to love you» pe care am scris-o impreuna intr-un timp record fiindca avem o conexiune muzicala incredibila. Jeremy este o inspiratie pe care rar o intalnesti si sunt extrem de fericit ca primul lui contact cu un studio din Romania a fost cel in care eu compun si produc muzica“, adauga Silviu Mindroc.

Asadar, acestea fiind spuse, va invit cu multa placere sa ascultam impreuna piesa “I used to love you”, apoi va astept cu impresiile voastre. Enjoy!

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *