Jax Jones, Martin Solveig & Madison Beer lansează piesa „All Day & Night", integrată pe materialul „Europa"
2019-03-29 18:45:58

„Europa” este expresia pură a muzicii de club cu influențe pop; „Europa” este o explozie de combinații neașteptate, un spectacol al libertății absolute, al prieteniei și pretextul ce aduce oamenii împreună.

„Europa” este despre Jax Jones și Martin Solveig: doi prieteni vechi care se întâmplă să fie și doi artiști de succes (cu peste 4 miliarde de ascultări împreună), ce se motivează unul pe celălalt să exploreze noi tărâmuri muzicale.

În acest fel, a luat naștere proiectul „Europa”, și, odată cu el, și piesa „All Day & Night” feat. Madison Beer, care este disponibilă acum pe toate platformele digitale.

„Am avut această idee – că există posibilitatea de a face ceva stilat, folosind elemente care nu sunt considerate stilate”, declară Solveig.

„Pentru prima sesiune de înregistrări, Martin a venit și a cântat o piesă, care conținea un sunet obraznic de saxofon. S-a uitat apoi la mine și a zis: , iar eu i-am zis că, dacă tot vom folosi asta, de ce să nu încercăm și ceva trance? Cum sesiunea de înregistrări continua, deveneam din ce în ce mai dedicați și ne simțeam liberi. Lucrând la un proiect precum , simți nevoia ca cineva să îți țină spatele, dar cel mai important este că noi am ajuns să experimentăm lucruri pe care nu am fi fost capabili să le facem de unii singuri. Când suntem împreună, inhibițiile se risipesc”, declară Jax Jones.

Legătura celor doi s-a consolidat în timp. După ce au vorbit o lungă perioadă, Martin și Jax s-au întrebat dacă ar trebui să transforme admirația pe care o simt unul față de munca celuilalt într-o colaborare, iar „Europa” a luat naștere la scurt timp după.

Într-o eră în care arta pare din ce în ce mai lipsită de diversitate, făcându-i pe unii artiști să își îngrădească spiritul creativ, „Europa” este în mod cert o muzică pentru toată lumea, care inovează prin asumarea unor riscuri și crearea de sunete noi.

Păreri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *