Jax Jones a lansat piesa “CRYSTALLISE”

Ivor Novello, cunoscut ca Jax Jones, este un DJ si producator nominalizat la premiile Grammy si BRIT Awards. “CRYSTALLISE” este al doilea single lansat de pe viitorul EP, “Deep Joy”, ce va aparea pe 2 iulie.

Odata cu single-ul “CRYSTALLISE”, Jax se intoarce la stilul care l-a facut faimos, iar piesa combina un ritm dansand cu o voce emotiva, fiind o melodie personala. Dupa spusele artistului, melodia poate fi interpretata la un festival, dar poate fi ascultata si singur, intr-un moment de liniste, fiind un “sad banger”. Jax crede ca dansul este cel mai bun remediu pentru suparare, iar aceasta piesa este un stimul foarte bun pentru a uita de momentele grele.

Jax are peste 11 milioane de ascultatori lunar pe Spotify, a vandut peste 3 milioane de inregistrari si a acumulat peste 4 milioane de stream-uri. Acesta a lucrat cu Mabel, Years and Years, Martin Solveig, RAYE, Stefflon Don, MNEK si MadisonBee. Piesa “Snacks” a fost declarata cea mai bine vanduta melodia dance a anului 2019. Jax Jones este unul dintre cei mai influenti oameni din industria muzicala britanica, atat pentru mainstream, cat si pentru muzica dance.

Păreri?

Comentarii