Jack Harlow, noua senzație a rap-ului american, și-a lansat albumul de debut
2020-12-19 20:10:21

Jack Harlow, nominalizat anul acesta la premiile Grammy, și-a lansat albumul de debut care cuprinde colaborări surprinzătoare cu Adam Levine, Lil Baby, Big Sean, Chris Brown și multi alti, precum și hitul “WHATS POPPIN”, care l-a și propulsat în topurile globale de anul acesta.
Albumul “That’s What They All Say” cuprinde 15 piese și a fost extrem de bine primit de criticii muzicali care l-au lăudat pentru versatilitate, autenticitate și pentru suflul nou pe care îl aduce scenei de rap. Acesta poate fi ascultat aici – https://jackharlow.lnk.to/ThatsWhatTheyAllSay 
“Dacă obiectivul albumului este de a dezvălui în detaliu personalitatea lui Harlow și de a-l menține pe val, atunci That’s What They All Say reușește asta cu brio”, au scris cei de la Billboard.

Jack Halow a fost descris de celebra publicație The FADER drept “un rapper nonconformist destinat să fie legendă”. În vârstă de doar 22 ani, Jack a avut parte de un salt impresionant în carieră mulțumită single-ului “WHATS POPPIN” care și-a adjudecat patru discuri de platină. Până în acest moment, timp de 5 ani, Harlow a lansat constant câte un proiect pe an incluzând “18” (2016), “Gazebo” (2017), “Loose” în 2018 (care a și primit o nominalizare la Best Mixtape în cadrul ediției din 2019 a premiilor BET Hip Hop Awards), “Confetti” (2019) și “Sweet Action EP” (2020), cel din urmă apărand chiar de ziua artistului, pe 13 martie.
Fiind una dintre surprizele anului, Harlow și-a făcut debutul la televizor în luna februarie,  în cadrul emisiunii lui Jimmy Fallon în care a interpretat “WHATS POPPIN”. În urmă cu câteva zile a revenit la Jimmy Fallon pentru a-și promova noul album, iar momentul poate fi urmărit aici – https://youtu.be/YDtDPvDvrEA
Remixul oficial al piesei “WHATS POPPIN”, care i-a inclus pe Lil Wayne, DaBaby și Tory Lanez, a petrecut 13 săptămâni la rând în top 10 Billboard Hot 100, ajungând până pe locul 2. De la lansare și până în prezent, “WHATS POPPIN” a depășit borna de 1 miliard de ascultări pe platformele de streaming și se situează în topul celor mai ascultate piese ale anului.

În afară de “WHATS POPPIN”, un alt single extras de pe album este “Way Out”, în colaborare cu Big Sean, care a apărut odată cu albumul și este însoțit și de un videoclip care a depășit în mai puțin de o săptămână 6 milioane de vizualizări pe YouTube.

Jack Harlow a cântat în cadrul ediției de anul acesta a premiilor MTV Video Music Awards și a primit și prima sa nominalizare la Grammy la categoria “Best Rap Performance”.

Păreri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *