J.Yolo si Connect-R n-au nicio problema sa lanseze o piesa noua impreuna
2018-07-31 20:22:36

Desi se cunosc de peste 15 ani, „Nicio problema” este prima melodie pe care J.Yolo si Connect-R o lanseaza impreuna. Cei doi sunt tovarasi la bune si la rele, pe ritmuri chill, in noul videoclip, lansat pe canalul de YouTube al Cat Music.

Este o piesa cu un mesaj optimist ale carei muzica si versuri sunt realizate de J.Yolo impreuna cu Connect-R si Razvan Matache. „Am piesa de mult timp, insa am tinut-o la sertar aproximativ 3 ani. Colaborarea cu Connect-R a venit in mod natural si titlul piesei este ideea lui”, spune J.Yolo.

Videoclipul este regizat de J.Yolo si filmat de regizorul Cercel Lazar, fost membru al trupei Animal X, despre care artistul declara „Am lucrat multe videoclipuri impreuna cu Cercel Lazar. Pentru „Nicio problema” filmarile au durat doar opt ore si chiar ne-am distrat”.

Jacques Yolo, cantaret, producator si compozitor, si-a lansat cariera solo in 2011, cand a colaborat cu DJ Sava pentru piesa „Money Maker” care a ocupat locul 3 in topul difuzarilor pe radio in Romania si s-a mentinut in top 10 in Spania, Rusia, Polonia, Italia, Bulgaria si Grecia. Colaborarea dintre cei doi a continuat cu piese precum “Free”, “Give It To Me”, “Champagne Sunrise”. Pana acum J.Yolo a scris si produs piese pentru artisti ca Sasha Lopez, Lou Bega, DJ Sava, Twiins si Morris. Succesul ca artist solo a venit in 2013, odata cu lansarea controversatului single „Te pup! Pa!Pa!” care s-a pozitionat pe primul loc in topuri. Au urmat piesele „Throw it” si „Pompa” de pe albumul de trap balcanic, „Dope”, ambele lansate in 2017.

Cantaretul si producatorul Connect-R este recunoscut pentru cariera sa de succes ca artist solo. Printre colaborarile importante pe care le-a avut de-a lungul timpului se numara Simona Nae, Arsenium, Marcel Pavel, Paula Seling, DJ Project, Mandinga, Praf In Ochi, Don Baxer, Delia, Loredana Groza, Smiley, DJ Sava, Dj Chris Mayer, Sonny Flame si Anda Adam. In 2009 a infiintat casa de productie Rappin’On Production.

Pareri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *