J Balvin & Willy William fac echipa pentru "Mi Gente"
2017-06-30 17:44:53

E intotdeauna fascinant cand lucrurile ne iau prin surprindere, iar Willy William a fost placut surprins sa fie contactat de starul latin J Balvin, care i-a spus ca vrea sa creeze o noua versiune pentru “Voodoo Song”. Reimprospatat si relansat ca “Mi Gente”, piesa este gata sa ia cu asalt toate playlisturile din aceasta vara.

Willy William este un artist cu multe talente, fiind compozitor, rapper, producator si uneori DJ. Detine titlul de “Cel mai cautat artist francez pe Shazam” in 2016, palmares la care se adauga un dublu Certificat de Diamant, doua de Aur si numeroase de Platina pentru albumele si single-urile sale in Franta, Olanda, Italia si Rusia. De asemenea, artistul a semnat imnul oficial EURO 2016 – Ego.

J Balvin nu doar ca a cucerit America Latina, dar a devenit un fenomen international. Nascut si crescut in Columbia, impartindu-se apoi intre Statele Unite si tara lui natala, artistul a dominat topurile Billboard Latin Music si a participat in turnee alaturi de Pitbull si Enrique Iglesias. Muzica sa a atins peste 6 miliarde de vizualizari pe youtube si a devenit primul artist care a primit Certificatul de Diamant pentru muzica latina de la Record Industry Association Of America.

Impreuna, cei doi sunt o combinatie irezistibila. Ritmurile interesante ale versiunii originale si hook-ul hypnotic tribal sunt imbinarea perfecta cu vocile celor doi artisti. O piesa perfecta atat pentru cluburi, cat si pentru radio, sunetul sau contagios iti va ramane in minte dupa doar o ascultare.

Asadar, acestea fiind spuse, va invit cu mare drag sa urmarim impreuna videoclipul piesei “Mi Gente”, apoi va astept cu impresiile voastre. Enjoy!

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *