J Balvin lanseaza single-ul si videoclipul „Ambiente"
2018-04-15 20:36:06

Cand spui J Balvin, te gandesti instant la ritmurile caliente, latino, la vara, la soare si distractie. Artistul din America Latina nu ne dezamageste nici acum. Multa pasiune si sensualidad latino in noul videoclip, pentru piesa „Ambiente”.

Deja un hitmaker la nivel mondial, cu numeroase hituri precum „Tranquila”, „Mi Gente”, “6 AM”, “Machika”, J Balvin ne surprinde cu o productie care urmeaza aceeasi reteta si cu siguranta va ajunge un hit international.

Odata cu lansarea single-ului „Ambiente”, artistul columbian a teasuit pe instagram si urmatorul album. Materialul intitulat „Vibras” va contine 14 track-uri, printre care celebrele “Mi Gente”, “Ahora” sau “Machika”, piese noi si colaborari interesante.

J Balvin a devenit cunoscut in spatiul european imediat dupa lansarea piesei-fenomen, „Tranquila”. Relatia dintre cantaretul columbian si Romania este una aparte, avand in vedere faptul ca in anul 2014 acesta a colaborat cu Xonia pentru piesa „I Want Cha”.

Asadar, acestea fiind spuse, va invit cu multa placere sa urmarim impreuna clipul piesei “Ambiente”, apoi va astept cu impresiile voastre. Enjoy!

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *