J Balvin lanseaza piesa „Reggaeton"
2018-11-27 19:27:36

Dupa ce a adus materialul „Vibras” in atentia tuturor iubitorilor de muzica latino, J Balvin nu isi ofera niciun moment de respiro si lanseaza, spre surprinderea tuturor, o noua piesa, „Reggaeton”.
Noul material semnat J Balvin ni-l va prezenta pe superstar intr-o ipostaza inedita, care marcheaza intoarcerea sa la radacini si ne ofera o adevarata lectie despre veritabilul spirit al muzicii reggaeton. Cu un ritm molipsitor si un mesaj mai mult decat „caliente”, piesa „Reggaeton” va anula instant efectele frigului de afara si va ridica mercurul in termometre.
Anul 2018 a fost un an incununat de succes pentru artistul originar din Medellin (Columbia) – Materialul „Vibras” a fost numit de o serie intreaga de pubilcatii internationale ca fiind cel mai bun album al acestui an, single-ul sau, „No Es Justo” ocupa prima pozitie in clasamentul Billboard ’s Latin Airplay, iar J Balvin va deveni imaginea campaniei Spring 2019 GUESS Vibras Campaign.
De asemenea, „Vibras” a castigat in 2018 si premiul Latin Grammy, la catagoria „Best Urban Album”. J Balvin a dedicat premiul colegilor sai, care contribuie la valorificarea genului urban.
„Vreau sa impart acest Grammy cu toti colegii mei, cu toti artistii genului urban, oricarui reprezentant al acestui gen, care lupta din greu, in ciuda faptului ca uneori discriminarea este o realitate. Aici vrem sa aratam ca exista oameni cu mult talent, carora reggaetonul le-a salvat viata. Muzica reggaeton a motivat lumea sa paraseasca viata de strada si sa se concentreze pe alte idealuri, acelea la care merita cu adevarat sa visezi. Haideti sa nu ucidem visul viitorilor producatori, scriitori si sa pretuim noua generatie ce ne prinde din urma, pentru ca ea este viitorul muzicii.” – a declarat J Balvin

Pareri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *