J Balvin lanseaza albumul "Jose"! Balvin a anuntat si turneul "Jose" pentru 2022
2021-09-14 09:30:15

J Balvin a lansat al șaselea album de studio, Jose. Numit după numele legal al artistului, Jose cuprinde cel mai personal efort al lui Balvin până în prezent și îl vede mergând mai în profunzime, din punct de vedere muzical. J Balvin aterizează, de asemenea, pe locul 31 in Latin Airplay, avand recordul celor mai multe locuri #1 din Latin Airplay, din istorie, și consolidându-l ca “cel mai mare succes al muzicii latine din deceniu”.

În plus, Balvin dezvăluie și turneele sale din 2022 în America de Nord pentru a promova noul album. Turneul începe în 19 aprilie 2022 în San Antonio și se încheie pe 4 iunie în Puerto Rico. Pe parcurs, Balvin va ajunge la Seattle, Las Vegas, Miami, New York și DC.

“Jose” sosește după lansarea single-urilor care domină topurile muzicale; “Qué Más Pues?”, cu cântăreața argentiniană María Becerra, “Que Locura” și “In Da Getto”, cu Skrillex. Piesa lansata in colaborare cu Skrillex a ajuns pe primul loc în topurile Latin Airplay Albumul include, de asemenea, colaborari cu Jhay Cortez, Dua Lipa, Bad Bunny, Khalid, Tokischa, Zion & Lennox, Tainy și alții.

Anul acesta, mai multe single-uri lansate de Balvin au cunoscut o creștere în popularitate pe TikTok, iar artistul a primit 9 nominalizări pentru viitoarele premii Billboard Latin, inclusiv compozitorul anului și artistul anului. Single-ul lansat alaturi de Khalid, „Otra Noche Sin Ti”, a ajuns, de asemenea, pe locul 1 în topurile Billboard Latin Airplay și Latin Rhythm.

JOSE Tracklist:
1. F40

2. Una Nota ft. Sech

3. Te Acuerdas De Mí ft. Yandel

4. In Da Getto ft. Skrillex

5. Billetes De 100 ft. Myke Towers

6. La Venganza ft. Jhay Cortez

7. Vestido

8. Que Locura

9. Bebé Que Bien Te Ves ft. Feid

10. Lo Que Dios Quiera

11. Si Te Atreves ft. Zion & Lennox

12. Fantasías

13. Pa’ Guayarte ft. Ozuna

14. Ganas De Verte

15. Perra ft. Tokischa

16. 7 De Mayo

17. Suerte

18. Querido Río

19. La Familia

20. Qué Más Pues? ft. María Becerra

21. OTRO FILI ft. Jhay Wheeler

22. Otra Noche Sin Ti ft. Khalid

23. Poblado ft. KAROL G, Nicky Jam, Crissin, Totoy El Frio & Natan & Shander) [Remix]

24. UN DIA (ONE DAY) ft. Dua Lipa, Bad Bunny, Tainy

Păreri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *