J Balvin & Khalid lansează single-ul "Otra Noche Sin Ti"
2021-04-09 18:22:14

Astăzi, 9 aprilie, J Balvin lansează o nouă melodie, “Otra Noche Sin Ti”, o colaborare cu superstarul Khalid. Piesa „Otra Noche Sin Ti” vine insotită de un videoclip regizat de Colin Tilley, un apel hipnotic către o fostă iubire.

Produsă de către Lexus și compozitorul Keityn („Tusa” și „Chica Ideal”), “Otra Noche Sin Ti” este a treia piesă de pe următorul album al lui J Balvin după single-urile lansate anterior „Tu Veneno” și „Ma G”, despre care Billboard a spus că „marchează o revenire la rădăcinile rap ale lui Balvin”.

„Otra Noche Sin Ti” sosește și după „Tu Veneno”, care a debutat pe locul 1 în clasamentele Latin Airplay și după colaborarea cu Karol G, „Location”. Aceste melodii marchează a 28-a și a 29-a melodie a lui J Balvin care ajung pe locul 1, iar J Balvin scrie istoria Billboard, pe măsură ce devine artistul urban latin cu cele mai multe melodii #1 din top.

J Balvin este unul dintre cei mai ascultati artiști din lume; are peste 48 de miliarde de stream-uri și peste 55 de milioane de ascultători lunar, pe Spotify, făcându-l cel mai ascultat artist latin de pe platformă și al șaselea din lume, fiind în același timp primul artist latin care a atins un miliard de ascultări pe Apple Music.

Influența lui Balvin depășeste granițele culturale – a fost numit unul dintre cei 100 de oameni cei mai influenți din 2020, este singurul artist latin cu o colaborare cu Jordan (care s-a epuizat într-un minut), premiat în Recordul Guinness ca artist cu cele mai multe nominalizări la singura gala Grammy Latin, premiat în istoria sa de 21 de ani n

“Ambasadorul global al Reggaeton” – J Balvin, de 4 ori câștigător al LATIN GRAMMY, este acum unul dintre primii 10 artiști pe platformele de streaming din 11 țări diferite pe Spotify și Top 10 din 14 țări pe Apple Music, indiferent de limbă, și a dezvoltat o legiune de fani la nivel mondial.
Cel mai recent album, Colores, a cunoscut atât aprecieri ale criticilor, cât și succes comercial. Cu „Blanco”, „Morado” și „Rojo”, numărul 1, J Balvin a devenit artistul cu cele mai multe melodii #1 în topurile Latin Airplay din istorie, 29 dintre melodiile sale câștigând acel loc pe parcursul carierei sale. Cel mai recent single, colaborarea sa cu Dua Lipa, Bad Bunny și Tainy, „UN DÍA (ONE DAY)”, a adunat peste 900 de milioane de ascultari și este certificat RIAA Diamond.

Khalid, care a fost numit unul dintre cei mai influenți oameni din 2019, a luat lumea cu asalt cu primul său single, care a primit de 5x discul de platină (lansat chiar înainte de absolvirea liceului). Khalid a colaborat cu unele dintre cele mai mari vedete ale muzicii, inclusiv la single-urile #1 „Love Lies” (cu Normani), „Eastside” (cu Halsey și Benny Blanco), precum și hituri cu artiștii precum Billie Eilish, Shawn Mendes, Marshmello și multi altii.

Păreri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *