Iuliana Tudor a facut figura buna la Geneva! "Am reusit ceea ce mi-am propus: sa se vorbeasca despre Romania in termenii cei mai buni!"
2015-12-11 18:41:20

Vedeta TVR a avut rolul de Maestru de Ceremonii la cea de-a 32-a editie a Conferinței Internaționale a Miscarii de Cruce Rosie si Semiluna Rosie din lume. Evenimentul s-a desfasurat pe 7 decembrie la Geneva si in cadrul acestuia au participat reprezentanti din 196 de state, iar tara noastra a avut un rol foarte important.

Experienta in televiziune si implicarea sa in numeroase actiuni umanitare au facut ca Iuliana Tudor, Ambasadorul Crucii Rosii din Romania, sa fie aleasa pentru aceasta pozitie atat de importanta. Cu emotiile de rigoare, pentru ca a fost o zi memorabila atat pentru ea cat si pentru Crucea Rosie Romana, Iuliana Tudor a reusit ce si-a propus: Sa aduca Romania pe buzele tuturor, in termenii cei mai buni posibili!

“Pentru mine Geneva si Conferinta Internationala organizata de Federatia Internationala a Societatilor de Cruce Rosie reprezinta cea mai mare provocare profesionala de pana acum, fiind vorba de un eveniment international, cu o miza extrem de importanta avand in vedere ca au fost prezente in sala delegatiile a 196 de state din toata lumea si intreg bordul Federatiei internationale de Cruce Rosie. Cred ca am reusit ceea ce mi-am propus: sa se vorbeasca despre Romania in termenii cei mai buni, iar Societatea Nationala de Cruce Rosie din Romania sa se afle in prim plan. Ca jurnalist am trait o experienta pe care oricine face meseria aceasta si-o doreste si dupa reactiile tuturor celor de acolo cred ca am facut o treaba buna”, spune Iuliana Tudor, gazda emisiunii “O data-n viata”.

Acestea fiind spuse, va las sa vedeti cateva imagini de la reusitul eveniment. Enjoy!

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *