IRINA RIMES A SEMNAT CU UNIVERSAL MUSIC FRANTA! Artista isi lanseaza, astfel, cariera internationala
2017-04-11 18:23:28

Irina Rimes este, cu siguranta, una dintre cele mai apreciate artiste din Romania. Primul ei single, a lansat-o in industria muzicala, dar i-a si adus titlul pentru debutul anului trecut si a ajuns rapid in topul celor mai difuzate piese de pe radiourile locale.

Quantum Music, casa de discuri a artistei, anunta cu mandrie faptul ca muzica Irinei Rimes va ajunge in toate teritoriile francofone, iar parteneriatul strategic pe care l-au semnat cu Universal Music France va ajuta la dezvoltarea muzicala a proiectului. Piesa “Visele” va fi tradusa in limba franceza si va fi lansata pe data de 21 aprilie cu numele “Vivons les”. “Sunt incantata de aceasta colaborare si abia astept sa vad cum va reactiona publicul din Franta. Este un pas important in cariera mea si ma bucur ca am in spatele meu o echipa profesionista care ma ghideaza la fiecare pas. Alaturi de Quantum Music am pus bazele carierei mele muzicale. Am un sentiment foarte bun in privinta acestei colaborari si cred ca scopurile noastre vor fi atinse, iar muzica mea va fi la fel de bine primita si in teritoriile franceze. Dorinta mea cea mai mare este sa imi fac tarile mandre – Republica Moldova si Romania.”, a declarat Irina Rimes.

Industria muzicala romaneasca a fost cucerita de piesele pe care Irina Rimes le-a compus, asa ca, pe langa succesul pe care l-a inregistrat la public, cele mai consacrate artiste au apelat la talentul ei. In ultimul an, cantarete precum Inna, Raluka, Andra, Alina Eremia sau Antonia i-au trecut pragul studioului si au lansat piese scrise de catre artista de peste Prut. “Irina Rimes este cu siguranta debutul anului trecut in Romania, acest lucru fiind confirmat atat de publicatiile de specialitate, cat si de public. Piesa a fost in topul celor mai difuzate melodii romanesti, iar Irina a devenit una dintre cele mai apreciate artiste si compozitoare din Romania. Strategia Quantum Music, primul label boutique din Romania, este sa descopere si sa aduca in fata publicului performeri valorosi, cu un talent aparte, pe care sa ii ajute sa isi exprime mesajul artistic. ”, puncteaza Aprilia Ivanescu, label manager Quantum Music.

Reprezentantii casei de discuri Universal Music France s-au declarat impresionati de abilitatile vocale, dar si de genul muzical abordat de Irina Rimes, care este foarte diferit de piesele ce se asculta acum pe radiourile din Franta. “Contractul pe care Quantum Music l-a incheiat cu Universal Music France este un pas strategic in dezvoltarea internationala a proiectului muzical pe care labelul il are in acest moment cu Irina Rimes. Piesa urmeaza sa fie disponibila in limba franceza pe data de 21 aprilie, cu titlul ”Vivons Les”, aceasta lansare marcand inceputul unei colaborari de lunga durata intre cele doua entitati. Totodata, Vivons Les este si primul single de pe viitorul album in limba fanceza al artistei.”, a declarat Aprilia Ivanescu – label manager Quantum Music.

Universal Music France urmeaza sa lanseze doua albume cu Irina Rimes, iar teritoriile pe care ei le targeteaza sunt: Franta, Canada, Andora, Monaco, Benelux, Elvetia si fostele colonii franceze. “Am inceput deja sa lucrez la piesele pe care urmeaza sa le lansam in limba franceza si pot sa spun ca mesajul meu suna la fel de bine in aceasta limba. In paralel iau lectii de franceza pentru ca imi doresc o pronuntie cat mai aproape de perfectiune. Pot sa va marturisesc ca limbra franceza ma inspira si cred ca suna minunat pe notele potrivite!”, a declarat Irina Rimes.

Irina Rimes este absolventa de Conservator, iar publicul din Republica Moldova a cunoscut-o odata cu emisiunea “Fabrica de staruri”. Participarea la concurs i-a deschis orizonturile si astfel a ajuns sa colaboreze cu producatori muzicali din Romania. Succesul a venit imediat dupa ce Irina a intrat in portofoliul Quantum Music, impreuna cu ei a lansat hit-ul , dar si prima trilogie din industria muzicala romaneasca, . “In acelasi timp, dezvoltarea proiectului Irina Rimes continua pe teritoriul Romaniei prin implementarea single-ului , artista pregatindu-se de lansarea primul ei album in limba romana .” a declarat Aprilia Ivanescu – label manager Quantum Music.

Quantum Music este cel mai nou label boutique din Romania si are ca strategie lansarea pe piata a unor artisti talentati aflati la inceput de drum.

Asadar, acestea fiind spuse, va invit cu mare drag sa-mi spuneti parerile voastre. Enjoy!

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *