Irina Popa a spart tiparele in cover-ul celei mai indragite piese din Regatul Unit!
2016-05-31 20:39:57

In 2015, piesa “You Spin Me Round (Like A Record)” a trupei britanice Dead or Alive a revenit in atentia industriei si a publicului, dupa ce a fost votata una din cele mai indragite piese din istoria Regatului Unit al Marii Britanii si al Irlandei de Nord.

Piesa care a scris istorie in top-urile muzicale din UK avea sa devina subiect de senzatie dupa ce a reusit impresionantul record de a fi pe primul loc in UK timp de 17 saptamani consecutive in 1985.

Insusi istoria piesei este una interesanta, fiind presarata cu detalii picante, precum ar fi criticile dure si scepticismul casei de productie de a sustine viitorul hit, inclusiv zvonuri de plagiat.

“You Spin Me Round (Like A Record)” s-a tot rotit prin ani, bucurandu-se de cate un cover proaspat si ingenios din partea multor artisti.

In 2005 trupa de metal Dope a intrat in topul Billboard cu versiunea lor de cover, iar Jessica Simpson a reusit sa castige popularitate in 2006, dar nu si pozitii de top in clasamente.

Lista cover-urilor nu se opreste aici, insa una din cele mai originale interpetari ii apartin fara indoiala Irinei Popa.

Tanara posesoare a unei voci melodioase si a unui timbru special, relanseaza piesa in atentia publicului din Romania si nu doar.

Irina Popa, 28 de ani, canta de la varsta de la 5 ani, fiind o prezenta constanta la toate festivalurile din Romania. Ea s-a facut remarcata in timpul Festivalului de la Mamaia, unde a cucerit trofeul si premiul presei.

Asadar, va invit cu mare drag sa ascultati cover-ul Irinei si sa declarati in final ca ea v-a “Spinned You Round (Like A Record)”! Listen!

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *