Interviul Craciunului 2020: Alexia - „Cred ca niciodata nu am fost mai entuziasmata de venirea Craciunului ca anul acesta.”
2020-12-18 22:21:24

1. Craciunul anului 2020 va fi, cu siguranta, diferit. Cum crezi ca-l putem face special?

Craciunul este deja special, indiferent de situatie!

 

2. Ce-ti doresti de la Mosul anul acesta?

Imi doresc sanatate, fericire si rabdare. Asta e tot ce imi doresc. Mos Craciun nu m-a dezamagit niciodata in ceea ce priveste cadourile. 🙂

 

3. De ce impodobesti bradul de Craciun?

Iubesc sa fac asta, ma simt cu adevarat aproape de familie, de cei dragi, deoarece facem asta impreuna. Insa anul acesta sau, mai bine zis, de anul acesta, vom renunta la ideea de brad… avem doua pisicute si cred ca cu asta am spus tot. 🙂

 

4. Canti colinde? Care este preferatul tau?

Mereu pun suflet in ceea ce cant, indiferent de piesa, de starea sau de ideea ei, insa cand vine vorba de colinde, e altceva, e mult mai profund. Ma emotioneaza foarte mult toate colindele si nu cred ca am doar una in lista preferintelor. Iubesc tooot ceea ce tine de Craciun.


5. Crezi in miracole de Craciun?

Absolut. Miracole exista… si nu doar de Craciun!

 

6. Care este cea mai frumoasa amintire de Craciun din copilarie?

Cand mergeam la buncii mei si ma bucuram din plin de zapada, de iarna, ma dadeam cu sania, faceam oameni de zapada impreuna cu bunicii mei pana nu ne mai simteam degetele din cauza frigului, iar seara, il asteptam pe Mosu’, mereu darnic, atat cat se putea. Ahhh, ce amintiri frumoase… Le doresc tuturor copiilor o copilarie la fel de frumoasa ca a mea.

 

7. Care este cel mai important cadou pe care l-ai primit de Craciun?

Orice cadou venit din suflet este special. Hai sa va zic o intamplare amuzanta, cand aveam vreo 7-8 ani, imi doream foarte mult o periuta de dinti electrica, asta i-am cerut Mosului intr-o scrisoare, insa am primit si un raspuns, tot in scris, in care spunea ca s-a impiedicat de cateva ori din cauza dezordinii din camera. Stiu ca am plans foarte mult (de rusine, bineinteles), incat nu m-am mai prea putut bucura de cadoul muuuult dorit. Funny, nu?
De atunci sunt foarte atenta in ceea ce priveste “micul deranj” din camera!😆

8. Ti-ai dori sa ninga de Craciun?

Daaaaaaa!!!!! Cred ca niciodata nu am fost mai entuziasmata de venirea Craciunului ca anul acesta.

 

9. Care este filmul de Craciun preferat? De ce?

Desi e putin cliseic si stiu deja fiecare replica pe de rost, “Home Alone” , ador sa beau un ceai fierbinte, sa fiu inconjurata de luminite de Craciun si sa ma uit la film. Atunci se simte cel mai bine spiritul Craciunului!!!

 

10. Ce-ti place cel mai mult la aceasta sarbatoare de iarna?

Ca reusim sa ne strangem toti la masa, reusim sa fim mai buni, sa renuntam la orgolii si sa ne facem timp pentru ceva cu adevarat important, pentru noi si pentru familie.

 

11. Preferi Craciunul traditional sau cel modern?

Cel traditional, cel in care le ajut pe mama si bunica la preparatele nelipsite, cel in care impodobim bradul, in care ascultam colinde. E un sentiment prea frumos.

12. Cel mai probabil, pana acum, Craciunul il petreceai pe scena, dar anul acesta cum va fi?

Asa e, toate sarbatorile sau evenimentele frumoase din viata le-am prins le scena. Anul acesta voi petrece Craciunul impreuna cu familia mea.

 

13. Ce sperante ai pentru 2021?

Sa ma autodepasesc, sa fiu cea mai buna versiune a mea, sa muncesc muult pentru visul meu, dar cel mai important, sa obtin rezultate bune la BAC, sa intru la facultate si sa ma mut in Bucuresti, ca sa pot face ceea ce imi doresc cel mai mult, sa cant.

 

14. Ce mesaj le transmiti cititorilor crazyradio.ro?

Va pup si va imbratisez, oriunde v-ati afla! Fiti recunoscatori pentru ceea ce sunteti si pentru ceea ce aveti deja aaand take care!❤️

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *