Interviu - Iarna in ochii vedetelor - Randi: "Mintea noastra e un loc cu adevarat magic si uneori reusim sa o controlam si sa realizam minuni.
2019-12-20 20:35:22

1. Sarbatorile de iarna reprezinta cea mai frumoasa perioada a anului?

Randi: Cu siguranta e una din perioadele mele preferate. Cand vine Craciunul, copilul din mine vrea sa se intoarca acasa, la familie si la mirosul irezistibil de cozonac la cuptor.

2. Care este cel mai frumos cadou primit?

Randi: Cele mai frumoase cadouri sunt familia, prietenii, nepotii. Orice as primi, paleste in fata lucrurilor care conteaza cu adevarat.

3. Dar cel mai apreciat cadou daruit?

Randi: Prietenia, devotamentul si prezenta mea acolo, neconditionata.

4. Ai primit vreodata un cadou la care nu stiai cum sa-ti ascunzi reactia negativa?

Randi: Nu. Orice cadou e o forma de iubire, iar iubirea nu se masoara in calitatea cadoului, ci in sinceritatea intentiei.

5. Ce inseamna pentru tine Craciunul?

Randi: Familie, voie buna, cozonac si colinde.

6. Cand spui “traditie”, la ce te gandesti?

Randi: Ma gandesc la copilarie si la momentele in care Craciunul devenea magic pentru toata viata.

7. Cine este Mos Craciun?

Randi: Cu toate ca a devenit o imagine a consumerismului, pentru mine ramane in adancul sufletului o motivatie pentru generozitate, sinceritate si caldura sufleteasca.

8. Ai impodobit bradul?

Randi: Nu inca! Cand o sa ajung la Pitesti la parinti, atunci o sa facem impreuna asta.

9. Care este cea mai emotionanta amintire din timpul sarbatorilor de iarna?

Randi: Cred ca atunci cand eu si fratele meu i-am luat o masina noua tatalui, reactia lui a fost cea mai pretioasa.

10. Crezi in miracole?

Randi: Cred ca oamenii sunt capabili de multe lucruri inexplicabile, cum ar fi miracolele. Mintea noastra e un loc cu adevarat magic si uneori reusim sa o controlam si sa realizam minuni.

11. Cum vei petrece de Craciun anul acesta? Cu familia sau pe scena?

Randi: In niciun an nu am cantat de Craciun si nici nu o s-o fac vreodata. Unele momente trebuie sa ramana neschimbate, in orice context ar fi vorba despre asta.

12. Care sunt preferatele preparate specifice sarbatorilor de iarna?

Randi: Dupa cum am spus, cozonacul primeaza, pentru ca nu se compara nimic cu mirosul de cozonac cald. Imi place de asemenea foarte mult si salata de boeuf si de vinete.

13. Iti place zapada?

Randi: Nu cred ca e copil caruia sa nu-i placa zapada si pentru ca am ramas un copil nebun undeva in suflet, imi doresc zapada de Craciun de ani buni…insa clima si timpurile nu mai sunt la fel.

14. Cum ai descrie anul 2019?

Randi: A fost un an in care am compus muzica, am exprimat sentimente sincere in note si ne-am bucurat pe scena alaturi de oameni sinceri si plini de entuziasm. Pentru mine muzica e mai puternica decat timpul sau trecerea lui, pentru ca va imortaliza mereu sentimentele noastre.

15. Ce asteptari ai de la 2020?

Randi: Muzica si iar muzica. Avem multe proiecte la Famous Production si cred ca anul 2020 o sa fie unul revelator pentru noi, sperand ca muzica noastra va trece de granitele tarii.

16. O urare pentru cititori si ascultatorii Radio Crazy?

Randi: Pai daca tot avem o asa denumire, atunci o sa le urez sa ramana nebuni ca niste copii eterni si sa traiasca fara temeri, cu entuziasm si pofta de viata.

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *